Få hjælp til økonomien når du flytter hjemmefra

blogindlæg

Få hjælp til økonomien når du flytter hjemmefra

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 1 år 2 uger siden

Hvad skal du være opmærksom på ift. økonomien når du flytter hjemmefra? Læs med her.

Onsdag 7. juni  kl 19-20.30 er der igen åbent i gruppeforløbet “Få styr på Økonomien”. Temaet for aftenens chat er “Flyt hjemmefra og få styr på økonomien”.  I denne chat er der mulighed for at blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på omkring din økonomi, når du flytter hjemmefra. 

Når man flytter hjemmefra, er der som regel en hel masse ting man skal have styr på - og en af dem er økonomien. Noget af det som følger med det at flytte hjemmefra er nemlig at man skal til at betale husleje, mad og generelt holde styr på økonomien. Der kan godt være lidt af en udfordring at skulle til at holde styr på det selv, så derfor kan det være rart at få noget vejledning samt tips & tricks til, hvordan du gør det bedst muligt. 

Chatforløbet om at få styr på økonomien bliver lavet i samarbejde med Gælds- og Økonomi Rådgivningen hos KFUM’s Sociale Arbejde. Det vil sige, at vi får besøg af en gæsterådgiver i chatten. Gæsterådgiveren er vant til at rådgive om økonomi og ved en masse om emnet. På onsdag får vi besøg af Chelina i chatten.  Han har skrevet en kort præsentation af sig selv og emnet:  

“Jeg har arbejdet i 16 år som bankrådgiver og har stor erfaring med budgetlægning og stor viden om økonomi generelt. En af de vigtigste ting at være opmærksom på i forhold til at lave budget, er at have alle dele med f.eks. forsikringer og boligydelser”

Lær noget nyt og hør andres erfaringer

Du er velkommen i gruppechatten, uanset om du ved lidt eller meget om skat og økonomi generelt. I gruppechatten er der ingen dumme spørgsmål og samtidig er der mulighed for at høre om andre unges oplevelser og erfaringer. 

Deltag her

Personlig rådgivning

Hvis du har behov for personlig rådgivning, så kan du kontakte ungøkonomi.dk gratis og fortroligt. Her kan du skrive med en rådgiver, og få vejledning til lige præcis din situation. 

Jeg glæder mig til at chatte med jer!

Kærlig hilsen

Rådgiver Christina 

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program