At fortælle hemmeligheden

blogindlæg

At fortælle hemmeligheden

Skrevet af
Projekt BRUS
Oprettet 8 måneder 3 uger siden

Kæreste alle,

I torsdags gruppechattede vi om det at vokse op med forældre, der drikker - særligt i forhold til ansvar. Vi snakkede om, hvordan den forælder, der ikke drikker opfører sig, og hvordan det kan påvirke én som barn. Mange havde erfaring med dette, også vores gæsterådgiver Anne, som selv er vokset op med en far, der drikker. Flere kunne nikke genkendende til det med, at den der drikker ikke selv synes, der er et problem. Samtidig kendte flere også til det, at den forælder, der ikke drikker, kan være enormt passiv og nærmest lade som om, intet er galt.

En ung skrev: Vi snakker ikke rigtig om det.. når jeg siger noget om noget han har gjort imens han var fuld, ryster hun bare på hovedet og sukker.. men hvis jeg forsøger at sige, at jeg synes det er et problem så gider hun ikke rigtig tale mere om det. 

Vi snakkede meget om, hvor svært det er, hvordan man kan føle man står alene i det, og hvor vigtigt, det er at lære at tage den afstand, man har brug for, for at passe på sig selv - selv hvis det betyder, at man skal tage nogle svære valg. 

På torsdag 

På torsdag er der gruppechat igen, denne gang får vi besøg af Katrine fra BRUS, og vi skal snakke om det at fortælle hemmeligheden til andre.

Katrine skriver: Jeg kender selv alt til at skjule og lyve for at hemmeligheden ikke kom ud, men også til at "springe ud af skabet". Jeg tænker, at mange unge går med tanker om, at de gerne vil ses, men at de ikke tør sige det til nogen. Det tænker jeg, vi vil kunne få mange gode snakke om.

Du kan komme ind på chatten både på Cyberhus.dk/chat og ProjektBRUS.dk

Jeg glæder mig til at chatte med jer! 

Kærlige hilsner

Rådgiver Sophie

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program