SPØRG EKSPERTEN i Gruppechatten

blogindlæg

SPØRG EKSPERTEN i Gruppechatten

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 1 måned 4 dage siden

Deltag eller tilmeld anonyme SMS notifikationer her

Torsdag d. 25. april deltager Lone Walsøe i Netstof's gruppechat. Hun er ekspert på abstinenser. Så nu har du altså muligheden for at stille alle dine spørgsmål om, hvilke abstinenser du kan forvente, når du stopper med at ryge hash/cannabis. Du kan deltage enten via Cyberhus eller direkte på Netstof.dk

Netstof er en professionel rådgivning og vidensplatform om stoffer og alkohol. På hjemmesiden kan du læse om rusmidlernes effekt, varighed eller risiko.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du skrive med eksperter på området, og få råd til hvordan du kan forholde dig til egen eller andres brug af rusmidler. Al rådgivning foregår anonymt og via skrift, f.eks. i brevkasse eller SMS.

På Netstof.dk kan du også deltage i en anonym gruppechat hver torsdag kl.19.30-21. Her kan du møde andre som også har erfaring med rusmidler. I udvalgte gruppechats inviterer vi en ekspert med, som har en særlig viden. Det kan f.eks. være viden om abstinenser, dosering, psykiske reaktioner eller hvornår et forbrug udvikler sig til at være et misbrug eller en afhængighed. 

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program