Holdt fødselsdag i dag, lidt andre ting.

blogindlæg

Holdt fødselsdag i dag, lidt andre ting.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 10 år 2 måneder siden

Puha, det har været en meget lang uge. Jeg er fuldkommen smadret og færdig.

 

I dag har jeg holdt fødselsdag, selvom jeg først har fødselsdag på mandag. Men det var da rigtig hyggeligt. Jeg har fået 200 kroner af Maria, et dvdcity gavekort på 300 kroner af Julie og Michele, og så har jeg fået 250 kroner af min kusine og hendes to drenge. 

 

Min kusine har endda været lidt kreativ, efter som hun har set alle mine mange facebook opslag med Jackie Chan, så er hun jo blevet lidt hjernevasket af det. Så hun har haft printet et stort billede af Jackie Chan og brugt det som en form for kort og kuvert på en gang. Hun tapede pengene fast på billedet og skrev på det ligesom på et fødselsdags kort og foldede det pænt sammen. Og så var der tapet et andet Jackie Chan billede på bagsiden af det store billede. :D Ret kreativt. 

 

Men det har da været hyggeligt. :) Og så har jeg også haft fået min mormors gave, hun er jo desværre blevet syg, så hun kunne ikke komme i dag. Men hende har jeg fået 300 kroner af. :)

 

Men ellers har det været en lidt hård uge. Med lidt modgang, ikke helt vildt gode dage. Eller nogen har i hvert fald været bedre end andre. Der har været et lidt smittende humør på en dårlig måde. Så det er ikke så fedt. Og så kom jeg igen til skade med en tå, denne gang min storetå i torsdags til træning. Det var sgu ikke sjovt. 

 

Og så troede jeg lige, at Sifu ville have mig til graduering i onsdags. Han ville nemlig se min kata, og han sagde, at min kata sad perfekt, men at jeg skal gå lidt længere ud i min tigerstand, men det var i orden til at starte med ind til man lige havde fået den lidt mere på plads i kroppen. Men jeg vil da sige, jeg blev ret stolt af mig selv, når man hører sådan nogle gode ord. :) Men jeg skulle ikke til graduering, men jeg troede lige. For jeg ville ikke have råd i denne måned til en streg. Men det skal nok passe, at han tager mig op senere i denne måned, for så passer det med 3 måneders tid siden sidst. 

 

Men denne her uge vi kommer ind i nu, der skal jeg jo på det der tv køkken projekt igen, det skal nok blive oka. Samt det er min fødselsdag på mandag og så har jeg opvarmningen på fredag. Alting til den tid. :)

 

Det bliver bare helt mærkeligt at blive 20 år på mandag. Tiden er gået alt for stærkt, men sådan er det. Det er jo oka, det er et tal. Men derfor går tiden stadig for stærkt alligevel. Når man er lille går tiden langsomt, men når man er blevet ældre går tiden bare stærkere og stærkere og stærkere. 

 

Men udover det, så er jeg sikker på, at det nok skal blive sjovt i næste uge. :) Håber jeg i hvert fald. :)

Kommentarer

Tillykke med fødselsdagen i dag :)

228

Du er lige så gammel som Justin Bieber og i har næsten fødseldsdag på samme dag. Han blev 20 år i lørdags :)

236

Tillykke med din dag. Håber den var god :)

224

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program