Søvnløs- Erika/ELM

billede

Søvnløs- Erika/ELM

billede af
Anonym
18 år
Oprettet 8 måneder 2 uger siden

Eftersom jeg er syg og hoster blod op og har synsbesvær og hævet betændte mandler på søtrlse med bordfodbold bolde som blokere min vejrtræking og i at indtage væske og mad og efterlader mig med en fancy maske, er jeg ikke lige så aktiv med at tegne her i denne uge ^^ skal også pakke da vi flytter og diste chance denne uge til at pakke. men tegnede den her forleden. godnat ^^ og ses snart igen, Erika.

Kommentarer

Kære Erika.
Jeg håber, du fik pakket og passet godt på dig selv. Tusind tak for en rigtig Erika tegning. Super sej pige der kan klare hele verden.
Når du bliver frisk igen, har jeg en lille opgave til dig. Hvis du har lyst?
Jeg har virkelig brug for en, der kan vise, hvordan man kan lave sine egne billeder, i stedet for at finde billeder på nettet. Bare med mobil.
Der er mange, der finder billeder på nettet. Men det er jo meget sjovere, hvis det er deres egne. Og du er jo nærmest ekspert Erika.
Det behøver ikke være svære tegneprogrammer. Det kan være sjove, skæve billeder fra hverdagen. Foto,tegning...........
Hvis du får tid og lyst, så bliver jeg nærmest lykkelig.fra
Kærlig hilsen

Du kender mig for godt haha, self er jeg med på det! c: Har nogle fotografier fra mit seneste photoshoot som jeg kan redigere til så man ikke kan genkende mig ;D og har også lidt forskelligt c: jeg kan begynde her i næste uge da jeg er hos min mormor fra imorgan af til vi er flytte til københavn så har rigeligt af kreativ tid c; kan tage på et photoshoot ude i skoven *^* skal nok vise de nyere Cyberhusianer hvad kreavetivitet kan bruges til ;) begynder på min blog igen her snart og laver om på en del og opfordre kreativitet til at være en kommunikations metode hvis man har svært med at udtrykke sig så kan man gøre det via kreativitet. at prøve at hjælpe andre via mine egne efraringer af livets udfordinger :) men skal tilbage til at skrive et CV da jeg ansøger om jobs da jeg spare op til at købe en lejlighed xD Mvh Krea mester Erika ;)

Kære Erika.
Jamen nu er jeg lykkelig. Jeg kan jo ikke finde en mere engageret billedkunstner end dig. Og du har jo den rigtige forståelse af, hvor stor betydning billeder har for kreative sjæle.
Jeg tænker, at det er vigtigt, det foregår på dine præmisser. Du må ikke føle dig presset. Jeg skriver i min blog i weekenden. Her kan jeg fortælle om, hvad du vil bidrage med.
Har du mulighed for at lægge billeder ind i din blog ? I billedværkstedet kan du jo lægge billeder ind og fortælle om dem. Men kunne det ikke være fedt for dig at have flere billeder i din blog ? Jeg vil gerne gøre en indsats for det, hvis du er interesseret.
Men tusind tak og held og lykke med flytningen.
kærlig hilsen

Det er ikke en dum ide!
Kigger lige påd et til mit næste blog indslag c:

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program