Budskabet

billede

Budskabet

billede af
Pige 19
19 år
Oprettet 8 måneder 2 uger siden

Hej alle sammen jeg siddet og kigget med da jeg har job og skole ved siden af og min fritid er der ikke rigtig tid til at være en del af cyberhus så det mest aften stunder og weekend stunder der tid. :)). Men nu måtte jeg skrive. Der var en Lille dreng der gjort stort indtryk på mig. hele hans historie kort fortalt. han formår at sætte følelse på det der ramte mig.jeg følte jeg kendte ham det var så virkligt han fik fortalt med følser hvad vi skal huske på. Til Tristan tak fordi jeg med kommunen s hjælp og personalet på dit børnehjem fik lov at møde dig og optage dig som jeg skal bruge i skolen. du var så glad og selvom du var koblet til diverse ting i din sygeseng så kunne man ikke mærke du var syg, du bliv ved at sige jeg skulle besøg dig igen og igen og din afsked har rørt mig kunne se tårer i dine øjne. Alle i cyberhus Tristan. Har ikke kun haft en grim opvækst selvom han på børnehjem og skal i pleje så bliver Tristan s behov ikke set og hørt og han har ingen valg selv. send gerne Tristan en hilsen med på vejen og et håb om han får det godt så han ikke bliver ødelagt. et vigtig budskab er der rigtig mange udsatte børn i Denmark vi skal hjælpe dem Billede af dem Tristan ser op til. Marcus & martinus

164

Kommentarer

Kære....
Tusind tak. Nu har du lavet et smukt bidrag til et puslespil med mange brikker. Der tilsammen laver et meget smukt billede af både Tristan og dig.
Jeg havde engang en pige i Cyberhus, der sagde:
Kærligheden sejrer til evig tid.
Nu er hun voksen, men dengang var hun 12 år.
Så din omsorg giver mig håb for fremtiden.
Vi prøver at undgå billeder fra nettet ( copyright)
Kærlig hilsen

Helt okay. :))

Jeg tilbage men uden billeder lige nu jeg savner dig du skal besø mig igen er komme hjem så du se mit værsle husk besøg mig du gjort mig glad jeg elsker dig :) hilsen Tristan og tak for gaven jeg bliv så glad

Nogen der ved hvordan Tristan har det ???

Cyberhus har gjort så Tristan ikke kan ligge billeder op jeg tror bare de lave en fejl de vendt ham os ryggen ved at straffe ham for at ligge billeder op jeg ville os ønske vi kunne følge ham hilsen fra. Mig 14år

Jeg kopierer lige vores beslutning her:

Kære alle jer der har fulgt med, og været så bekymrede for Tristan
Vi har i Cyberhus talt om at vi bliver nødt til at hjælpe Tristan med at få lidt ro. Alle jer der har spurgt efter Tristan, gør det af bedste mening. Det ved vi godt.
Men når vi ser Tristans seneste kommentar er det tydeligt for os at han har brug for ro.
Selv om det er tydeligt, at I kun ønsker at støtte Tristan, kan det være svært at finde ro, når der kommer mange kommentarer.
Derfor har vi valgt, at vi lukker for kommentarer på det her billede og alle andre af Tristans billeder som handler om den svære situation har står i lige nu.
Vi lukker IKKE for Tristan. Han kan stadig bruge vores chat, hvor hjælpen og snakken er mere privat. Vi ønsker kun at hjælpe Tristan til at få lidt mere ro.

Mange hilsner fra hele Cyberhus-teamet

Men Lise hvad gør i godt for ham ved det ??? Kh. ..... 17år

Jeg tror cyberhus har gjort det af en god mening men jeg dog os i tivl nu hvordan de ved hvordan det går går vi kan håbe han benytter chatten eller cyberhus ved noget mere for vi mange der fulgt ham og nok stadig tænker på ham men mon ikke cyberhus gør det de syntes er det rigtig

Godmorgen til cyberhus så det morgen for os Tristan er i aflastning hos os med henblinkt på fast. At blive i pleje han bor stadig på børnehjem og det er nyt børnehjem siden han var her inde Tristan spurgt om jeg ville svare på jers komtar jeg kender ikke cyberhus før nu så Hej fra mig :) Tristan har det godt han starter op på ny skole. I dag og vække os kl 5 sindssyge knægt :)) fra Tristan til jer Hej jeg har det fin i skal ike skæl cyberhus ud de sødeee kram tristan. PS jeg hans pleje søster på 13år

Kære alle

Tak for jeres bekymring, og de mange gode tanker til Tristan.

Vi kan godt forstå I er meget frustrerede over ikke at vide, hvordan Tristan har det, og derfor kan det også være svært at forstå vores beslutning. 

De voksne omkring Tristan, ønsker ikke at Tristan er offentlig på Cyberhus. Tristan har selv bedt om ikke at få spørgsmål og kommentarer. 

Vi kan selvfølgelig ikke fortælle om Tristan bruger vores chat, eller hvad han taler om. Det er nemlig helt privat. 

Selvom vi sagtens kan forstå, at I gerne vil vide mere, og have en mere uddybende forklaring, mener vi ikke det er det der vil hjælpe Tristan bedst.

Vi er sikre på at vi hjælper Tristan bedst, ved at give ham ro. Derfor lukker vi også denne tråd med. For det er Tristan det handler om. Det er ham vi skal hjælpe og passe på. 

De bedste hilsner cyberhus-teamet

 

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program