18 år - MollyPigen

billede

18 år - MollyPigen

billede af
Molly
18 år
Oprettet 6 måneder 1 uge siden

For tre dage siden fyldte jeg 18 år. Det var en rigtig hyggelig dag - jeg spiste kage, fik en drink og var i biografen. Det var første gang i et godt stykke tid, at jeg var glad på min fødselsdag.

Jeg har generelt haft den en del bedre end i meget, meget lang tid. Jeg tror en stor del af ansvaret ligger hos dem i gruppechatten - både rådgivere og dem der deltager. Dog skal skønneste Stoliv have en lille shoutout, da hun simpelthen er den sjoveste og støttende person, som jeg nogensinde har mødt. Hun er virkelig helt speciel. <3

Jeg har større mod på livet end de sidste par år. Jeg var virkelig nervøs over at blive 18, fordi jeg var bange for at alting ville ændre sig. Nu har jeg været 18 år i nogle dage, og umiddelbart er der ikke sket noget nyt. Desuden ser jeg frem til fremtiden uden den helt samme frygt som tidligere. Jeg er træt af at være bange/nervøs over ting som ikke er sket endnu, så jeg prøver at leve mere i nuet.
Jeg er dog bange for, at de gode tider vil vende. Lidt kynisk sagt, så ved jeg at det vil vende. Men nu vil jeg nyde de gode dage så længe jeg kan, og så håbe at når de dårlige dage vender tilbage, at jeg så har modet til søge hjælp. Netop så de gode dage kunne blive mere permanente.

Jeg er stolt over hvilken slags person jeg er blevet over de sidste 18 år.
~ MollyPigen

442

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program