Jeg er luder

brevkassespørgsmål

Jeg er luder

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Jeg blev luder ved et uheld kom til a have sex for penge

Svar: 

Hej pige :)

Tak for at du tog dig tid til at skrive en besked i brevkassen. 

Jeg forestiller mig, at det er en virkelig træls og alvorlig situation for dig at være kommet i. Du skriver at du er blevet luder ved et uheld. Er du på nogen måde blevet tvunget eller overtalt til at have sex for penge, selvom du i virkeligheden ikke havde lyst?

Jeg er også nysgerrrig på hvordan at det kan være at du har haft sex for penge? Det kan der være mange forskellige grunde til. Nogen gør det fordi de mangler penge, andre gør det fordi det kan være en måde at få omsorg og bekræftelse på. Det kan også være noget helt tredje. Det vigtigeste af alt er, at du ikke gør noget som går over dine egne grænser. Det kan have negative konsekvenser for dig i fremtiden både psykisk og socialt. Vidste du godt at det i Danmark er ulovligt at betale børn og unge under 18 år for sex?

Der findes forskellige sider på nettet som skriver om købesex. Du kan f.eks gå ind på denne side og læse meget mere om købesex: https://www.sexlinien.dk/emneside-koebesex/koebesex

 

Som du måske kan læse, mangler jeg svar på mange ting. Du er velkommen til at besvarer denne besked. Alternativ kan du også skrive på vores SMS chatrådgivning, som også er 100% anonym. Nummeret dertil er: 25 8000 55. 

 

Jeg håber at du kan bruge svaret og jeg ønsker dig en dejlig dag.

Kh Diana - Ungekonsulent

Diana, Ungerådgiver i Odder har svaret på dette spørgsmål

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program