Hvor går jeg hen?

brevkassespørgsmål

Hvor går jeg hen?

brevkassespørgsmål af
Pigen
17 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

Jeg er blevet gravid og ønsker ikke at fortælle hvem som er far til mit barn. Hvad sker der hvis jeg ikke fortæller hvem der er far til mit barn? Det er bedst at ingen får at vide hvem som er far til mit barn. Kan jeg gå nogle steder hen og få rådgivning eller hjælp? Mine forældre er ikke en mulighed. Tænker mere en person hos jer i kommunen?

Svar: 

Kære dig

Hvor er det godt du skriver til os her i Ungeliv, vi vil rigtig gerne hjælpe, rådgive og støtte dig i en svær situation, så du ikke står alene. Hos os har du mulighed for at være anonym, hvilket betyder at du ikke behøver, at oplyse dit navn eller på anden måde fortælle hvem du er.

 

 Vi har en socialrådgiver ansat, som kan rådgive og vejlede dig omkring de muligheder der er både for dig, og for dit ufødte barn. Hun står klar til, at tage varmt imod dig.

 

 Vi holder til på kulturøen i Middelfart, men har også mulighed for, at mødes hvor det passer dig bedst.

Hvis du ønsker at være anonym, kan du også sende en SMS til 40- 800- 799 døgnet rundt for at komme i dialog med vores socialrådgiver for rådgivning. Her kan du forvente svar indenfor 1-2 hverdage.  UngeLivs SMS rådgivning er tilknyttet et program, så vi hverken se dit navn eller nummer.

Du kan også ringe til UngeLiv i hverdage mellem kl. 11-13 på tlf. 8832 4045 eller sende os en mail med dine kontaktoplysninger på ungeliv@middelfart.dk, hvorefter du vil blive ringet op.

 

 Ønsker dig alt det bedste, og ser frem til at høre fra dig.

Bedste hilsner Dorte – Ungeliv.

MiddelfartDortes billede
Dorte fra Ungeliv har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program