Seksualitet og når man føler sig forkert!

blogindlæg

Seksualitet og når man føler sig forkert!

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Jeg tror, at det her emne kan mange relatere sig til på en eller anden måde i en eller anden forstand. Måske ikke lige indenfor samme område som med min seksualitet, men sådan mere generelt. Jeg har før været inde på noget seksualitet relateret emne, men ikke på den her måde som jeg vil gøre nu.

Det er vigtigt for mig at fortælle, at jeg ikke prøver at støde nogen som helst med denne blog og at denne blog ligeså meget skal ses eller forstås som mine tanker, som jeg har brug for at komme lidt ud med. 😊

Hvis jeg skal beskrive min seksualitet, så er jeg på den ene side bare en heteroseksuel kvinde, det vil sige, jeg er kun til det modsatte køn. Det er jo en god start. Men for mig har det aldrig kun handlet om det modsatte køn, men også hvad/hvem man tiltrækkes af.

Jeg har altid, siden jeg var 11 år gammel og jeg er altså 28 år nu og nyder at skrive mine blogs herinde. Men lige siden dengang, har jeg vidst, at jeg kun var tiltrukket af ældre mænd, altså mænd som er rundet minimum 40 år og alt derover.

Altså jeg havde min debut som 14-årig med en 37-årig mand, som jeg egentlig bare mødte på nettet. Jeg ville egentlig gerne have været yngre igen, og jeg ville da også gerne have, at han havde været ældre end de 37 år. Men når det så er sagt, så råder jeg ikke nogen til at gøre det, som jeg gjorde. Jeg råder heller ikke nogen til at mødes alene med nogen fra nettet, som jeg altid har gjort. Altid vigtigt at man føler sig tryg og sikker.

Dog har jeg aldrig selv hverken følt mig utryg eller usikker, men man skal gøre det, som man selv føler er bedst.

Mine børne år har ikke altid været de bedste og især ikke, når det kom til jævnaldrende og folkeskolen. Jeg har altid skilt mig ud fra mængden i en eller anden forstand, og jeg har aldrig nogensinde følt mig velkommen eller følt, at jeg hørte til iblandt de andre. Jeg fik min menstruation som 9-årig og begyndte en meget tidlig udvikling kropsligt. Jeg var jo langt fremme i forhold til alle andre på min alder.

Jeg kan godt mærke, at det er lidt svært at skrive om, fordi at jeg har mærket så meget på min krop og psyke, og så har det opbygget sig så meget i mit hoved, at jeg nu altså følte for det her indlæg.

Jeg synes personligt, at det er vigtigt at nævne, at der ikke findes nogen forkert seksualitet eller forkerte følelser. Spørgsmålet er mere om ens omgivelser kan acceptere en, som man er?
Der var ikke mange, der kunne acceptere, at jeg var og er til ældre mænd. Jeg har mærket konsekvenserne rent socialt og psykisk. Altså jeg blev jo altid kaldt klam og ulækker, og der er måske nogen, der læser dette indlæg, som tænker det samme. Fair nok med det. Jeg er stadig bare mig, og jeg bliver ikke mindre mig bare fordi, at det er en ting, der tænder mig.

Om du så er lesbisk eller bøsse eller biseksuel, det er jo fuldstændig ”lige meget”. Du er stadig dig! Dem der ikke kan acceptere det, de er bare ikke det værd at bruge tid på.

Men jeg vil så også sige, at en seksualitet egentlig ikke kun handler om, hvad man er til. Om du er hetero-, bi- eller homoseksuel er jo bare en betegnelse. Seksualitet indeholder så meget mere.

Seksualitet for mig er også, når man finder ud af, hvad man er til i ”sengen”. Om man er til hård sex eller blid sex eller kan lide smerte eller påføre en anden smerte eller hvad man nu engang er til. Der er så mange ting, man kan gøre og oftest er det kun fantasien, der sætter grænser og selvfølgelig også ens lyster. Det skal jo helst tænde en. Der er så mange begreber indenfor det seksuelle univers, at selv jeg nok kun kender nogle af dem.

Personligt foretrækker jeg hård sex, og så foretrækker jeg, at en mand er dominerende og være bestemt i sengen, men det er samtidig ikke et krav. Altså jeg er jo gift, og min mand har slet ikke de lyster, som jeg har. Han er ikke nogen dominant type og nå ja, det er jo så fair nok. Men altså jeg kan godt lide BDSM (bondage, dominans, sadomasochist) miljøet, men det kan min mand ikke rigtig. Altså jeg tænder på at blive bundet og brugt og nå ja, domineret og så pirringen og smerten. Dog skal det siges, at der er både blød og hård SM (sadomasochist), og jeg er absolut kun til den bløde form. Det skal bare varme lidt.

Det kan jo så godt misforstås, når man siger ”blive bundet og brugt”, for det handler alt sammen og tillid og grænser. Man har også altid et stopord, hvis man føler, noget går for vidt, det skal jo ses og mærkes som en leg for begge parter.

Min mand og jeg har så valgt at have et ”åbent forhold”, så vi ligesom må ses med andre seksuelt uden det handler om utroskab. Så jeg på den måde også kan få udlevet den side af min seksualitet, som han ikke kan give mig. Det giver bare så meget mere til forholdet, at vi gør det. Jeg får også meget mere lyst til min mand, og det er jo vigtigt i et forhold.

Jeg er sikker på, at dem som læser mit indlæg sikkert i en eller anden forstand har læst eller set porno. Selv var jeg 11 år, da jeg begyndte at interesse mig for det seksuelle og nogen er selvfølgelig ikke nået dertil i deres liv og fair nok.

Jeg vil så også sige, at man finder først ud af, hvad der tænder en efterhånden, som man gør sig erfaring. Klart har man endnu ikke haft sex, hvilket jo heller ikke haster på nogen måde, de har jo ikke rigtig nogen erfaringer. Men alligevel har I leget med jer selv og efterhånden lært jeres egne kroppe at kende? Det er jo helt naturligt at eksperimentere med sin egen krop.

Om du er dreng eller pige eller intet køn, så er det naturligt og uanset, hvad I er til, så er det helt i orden. Der er ingen grund til at føle sig forkert.

Jeg følte selv, at jeg var forkert og sommetider kan det stadig godt plusse lidt op. Men jeg ved, at der er flere som mig derude et sted, og jeg ved også, at der er mange af jer andre derude i verdenen, som har det nøjagtig som jer. Det er så vigtigt at huske på, at selvom andre mener, man er forkert på den, så er man det ikke. Det du føler, og det du tænder på, skal du holde fast i og være tro mod dig selv. Du skal ikke gøre noget for at tilfredsstille andre mennesker.

MÆRK EFTER! Samt gør alting i DIT tempo og ingen andres tempo!

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program