Åben NU: Gruppechat: Nettet bliver toxic når....

blogindlæg

Åben NU: Gruppechat: Nettet bliver toxic når....

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 2 år 1 måned siden

Deltag i chatten her

FB, IG, SNAP, LOL, CS, WOW, TIKTOK......

Alle er online. På et eller andet tidspunkt.  Nogen er meget online, mens andre måske kun bruger google eller tjekker eboks. Langt de fleste gange går det sikkert rigtig godt og er helt uden problemer. Men så er der også de gange, hvor der sker noget ubehageligt eller hvor det hele driller. Kender du det? 

Du kan få indflydelse på fremtidens internet

Mandag d.28’ende marts kl.19.30-21 inviteres du til at deltage i en gruppechat, hvor vi gerne vil høre om dine erfaringer. Måske synes du at de sociale medier fungerer skide godt, men at det ikke er alle som kan finde ud af at tale pænt. Måske bliver du irriteret over en funktion, men fortsætter med at være der, fordi dine venner er der. Det kan også være at du elsker at game, men hader dem der flamer. 

Chatten sker i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge, og samtalen vil give inspiration til hvordan Medierådet kan gøre nettet til et bedre sted at være.

Så din holdning har altså betydning!

Vi får besøg af Sarah fra Medierådet, og hun beskriver sig selv sådan: “Jeg undersøger lige nu, hvad der sker af uetiske og ubehagelige ting for børn og unge på nettet. Medierådet skal lave en liste over ting, som digitale tjenester bør gøre for at det bliver mere trygt og rart for børn og unge at bruge dem, og derfor er jeg nysgerrig på jeres oplevelser.”

Så hvornår bliver nettet toxic for dig? Kom og vær med i chatten. Det er anonymt, og du kan være med lige så længe som du gider. 

Bliv en del af Det Digitale Ungepanel her og få besked når der er flere chats

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program