Aldersforskel

brevkassespørgsmål

Aldersforskel

brevkassespørgsmål af
Camilla
14 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Hejsa… jeg er en pige på 14 år og har noget kørende med en på 18… vi har aftalt ikke at have samlege før jeg er ihvertfald 15 og føler mig klar. Er bare bange for hvad mine venner og veninder vil sige… hvad skal jeg gøre for jeg kan virkelig godt li ham

Svar: 

Kære Camilla. 

Mange tak for dit brev, det er nogle gode aftaler i har lavet vedr. samleje. da det jo også er sådan at det er strafbart for ham hvis han har et seksuelt forhold med dig på nuværende tidspunkt. Forelskes er en dejlig ting, og det er jo til tider svært at styre hvem man falder for. Dine venner og veninder kan måske være bekymret for den aldersforskel der er mellem jer og det må du jo tale med dem om. 

I jeres specfikke situation er der et stort spring i forhold til hvor i jeres liv i er, og derfor kan det for dine venner og veninder være svært og forstå, dette i forhold til modenhed evt.. Forelskelsen og det at kunne lide en anden, er jo skønt og det gør én rigtig glad. Men med jeres alderforskel skal i være opmærksomme på at jeres behov kan være meget forskellige og også måder at tænke på.

Inden på børnetelefonens hjemmeside, har de også en brevkasse, herinde kan du måske søge på aldersforskel og lade dig blive insprieret af hvordan du kan tale med venner og familie om denne fyr. 

Med venlig hilsen 

næstved brevkasse :) 

 

næstvedmettes billede
Rådgiver fra Chat-teamet Næstved har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program