Problemer

brevkassespørgsmål

Problemer

brevkassespørgsmål af
Sara
12 år
Oprettet 3 år 7 måneder siden

Hej! Mig og min kæreste har haft det rigtig godt men der er begyndt at være akavet og vi taler næsten aldrig, heller ikke i skolen. Jeg savner ham, men aner ikke hvad jeg skal skrive eller sige.. 

På forhånd tak! :)

Svar: 

Kære dig

Det er ikke altid nemt det der med kærester, og det er rigtig godt at du skriver herind. Jeg håber du kan bruge mit svar.

Lige når jeg læser dit spørgsmål, så tænker jeg at du skal fortælle ham hvordan du har det. At du savner ham. Det er jo ærligt, og samtidig er det også sødt. Du skriver at I ikke taler sammen, men jeg er nysgerrig på om I laver andre ting sammen? Altså f.eks. ser en film sammen, går ture eller ses udenfor skolen? Det skriver jeg, fordi piger nogle gange ønsker sig mere tale end drenge gør, og hvis drengene oplever at det bliver for meget, så trækker de sig lidt væk. Så måske har I brug for at lave noget sammen, i stedet for at tale sammen? Det er selvfølgelig svært for mig at vide, men jeg vil foreslå dig at invitere ham med til nogen sjovt. En tur i biografen eller ud og køre gokart eller sådan noget lignende. Gør noget som I ikke plejer at gøre. Så kan I være sammen uden at samtalen behøver at fylde mest. Du kan også spørge ham hvad han har lyst til at lave, men så komme med nogle forslag, hvis han siger "det ved jeg ikke". 

Når I så har lavet nogle ting sammen, så bliver det også nemmere at skrive eller tale sammen, fordi I så kan tale/skrive om de ting som I har oplevet sammen - og måske hvad I skal lave næste gang.  

Rigtig god fornøjelse med at komme lidt tættere på din kæreste igen. Jeg håber at I snart er i gang med at tale sammen igen.

Kærlig hilsen

Signe

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program