Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 3 år 12 måneder siden

Det er måske et lidt dumt spørgsmål.

jeg onanere og det er rart men nogle gange lidt kedelig så vis du kender nogle andre end den mest brugte så vil jeg gerne vide det (altså den hvor man hiver i pikken).

håber du har nogle ideer og hav en god dag??.

Svar: 

Hej med dig

Der findes ikke dumme spørgsmål, og det er så fint at du skriver. Det er faktisk et spørgsmål vi får rimelig ofte, så du er bestemt ikke alene om at kede dig lidt med den "mest brugte". Jeg har 2 ting som du kan afprøve, og så linker jeg til en artikel her på Cyberhus med en guide til hvordan du laver en "kunstig fisse". Så er der da lidt for dig at afprøve. 

1. 2-hånds onani: En videreudvikling af 1-hånds onanien kan siges at være 2-hånds udgaven, hvor du enten bruger begge hænder til at holde om penis, eller skiftevis bruger højre og venstre hånd. Den er også god hjerne-træning fordi du skal holde styr på hvilken side du brugte sidst. Det kan muligvis være svært at få en god omgang onani ud af denne metode, men det gør da tingene lidt mere spændende. 

2. Sovende-hånds onani: Jeg har hørt at der er flere drenge som leger med denne metode. Det går ud på at man skal sidde på sin hånd indtil den "sover" (ligesom hvis du har siddet for længe i skrædderstilling eller nogen har sovet på din arm), og så skal du ellers bare gå i gang med 1-hånds metoden. Der er mange som mener at det lidt føles som om at det så er en anden der onanerer på dig. Så kan du jo selv bestemme om du vil krydre det med en god fantasi. 

Til sidst kommer her linket til artiklen

Jeg håber du kan bruge mit svar. 

Venlig hilsen
Signe

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program