trist

brevkassespørgsmål

trist

brevkassespørgsmål af
Mille
17 år
Oprettet 4 år 3 uger siden

Hej Silkeborg

det er fordi jeg er blevet voldtaget, og jeg har fået hjælp det der. Jeg har gået rundt og følt, at det er min egen skyld og det er fordi der er noget i min historie som jeg aldrig fortalte til folk, fordi jeg var bange for hvad de vil tænke. 

Jeg har altid sprunget et lille stykke over, men jeg vælger at skrive til jer. 

Det hele starter med, at jeg skriver med en dreng på min egen alder, og mine forældre skulle til koncert så jeg skulle være alene hjemme. Jeg skriver meget med denne her fyr, og jeg finder ud af at han er min by (der hvor jeg bor) han spørger mig flere gange om vi ikke skulle mødes, og jeg sagde nej hver gang, fordi jeg ikke kendte ham som sådan, vi havde nemlig kun skrevet sammen. men så til sidst så sagde jeg ja, og vi mødes ved en legeplads. det første der sker er han krammer mig. vi sidder og snakker. (alt det her ved mine forældre godt og dem fra ofrecenteret) men  jeg sagde ikke at han kysset mig flere gange, hvor jeg prøvede at skubbe mig selv væk. 

men så spørge han spørge han om vi skal gå en tur, og jeg siger ja fordi jeg tænkte det vil være hyggeligt. vi går op imod min gamle skole, og på vejen derop begynder han at snakke om hvor liderlig jeg gøre ham og hvor meget han gerne vil have sex med mig. (det her sagde jeg heller ikke, det med at gerne vil have sex) men vi når op til skolen, og han prøver igen at kysse mig men han bliver afbrudt af nogle der kom cyklene forbi. så tager han fat i mig og går ind i en hytte der ligger inde i skoven. og der begynder han også at voldtage mig. det varede ca 45 min og så siger han at jeg skal sutte hans pik, og det havde jeg ikke lyst til, men han havde fat i mit hovede så jeg kunne gøre andet end at lukke munden og prøve at undvige hans tissemand der lige har været oppe i mig. 

det lyder nok ikke af så meget, men de ting jeg havde sprunget over som var det han sagde på vej op til skolen og det med han kyssede mig. de ting bliver ved med at komme op i mit lille hovede og de fylder sindsygt meget. 

så derfor håber jeg at i kan hjælpe mig

Svar: 

 

Kære dig.

 

Sikke en ubehagelig oplevelse du er blevet udsat for, og det vigtigste for mig at sige med det samme er at det er ALDRIG ens egen skyld at man bliver voldtaget, man er et offer.. Jeg kan godt forstå at sådan en oplevelse fylder meget, og det er godt at du har fået hjælp.

 

Det lyder på dig som om du har brug for at tale og få bearbejdet overgrebet, jeg kan forstå på dig at du har talt med dine forældre og offerrådgivningen, (er det center for voldtægt?) og at du har sprunget over nogen af de ting han sagde. Man kan have et væld af forskellige følelser og reaktioner efter et overgreb og det er så vigtigt at du får det ud og får talt om det der har betydning for dig.

 

Jeg tænker at du muligvis ikke mente at det var vigtigt at fortælle om det på daværende tidspunkt, eller at du havde en anden grund til ikke at fortælle det, man kan jo også efter sådan en oplevelse stå i en situation hvor man ikke kan huske alt, er i krise.. Men nu skriver du at det fylder, jeg tænker om du ikke skal overveje at fortælle dine forældre det, du har brug for hjælp og det er alt for hårdt at gå med sådanne tanker selv.

 

Jeg håber alt det bedste for dig, og du er meget velkommen til at chatte anonymt via SMS med en rådgiver på 22496822

 

silkeborgcharlottes billede
Rådgiver fra chatteamet i Silkeborg har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program