Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Torben
14 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

Hej jeg er 14 og tror jeg er lidt afhængig af onani og gør det mere end 4 gange om dagen er det normalt og kan man øde lægge sin pik

Svar: 

Hej med dig

Det er helt normalt at onanere ofte når man er i din alder. Det er jo lige nu at du er ved at udforske din krop, og samtidig sker der helt vildt mange ting i kroppen som sætter gang i lystfølelsen. Det er selvfølgelig bare vigtigt at onanien ikke kommer til at holde dig fra andre ting, som f.eks. at passe din skole eller få sovet nok. 

Jeg tænker heller ikke at du kan ødelægge din pik med for meget onani, så længe du passer godt på den. Lad være med at bruge f.eks. håndsæbe eller shampoo som glidecreme, da det kan give tørhud, kløe eller svamp. Du skal selvfølgelig heller ikke gøre noget ved din pik som gør ondt. Men hvis du bare onanerer helt almindeligt, så burde din pik ikke gå i stykker. 

Her må jeg lige sige at hvis du oplever at det gør ondt når du onanerer eller hvis det på nogen måde er ubehageligt, så kan det være at du skal holde en pause lidt. Hvis det fortsætter med at gøre ondt, så skal du kontakte din læge. 

Hvis du nu gerne vil læse mere om onani, så har sexlinjen.dk lavet en god artikel. Du kan læse den her.

Venlig hilsen

Signe

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program