Impotens?

brevkassespørgsmål

Impotens?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

jeg kan ikke få en stiv penis længere mens jeg onanere. 

Svar: 

Hej,

Godt at du skriver her i brevkassen, for jeg kan godt forstå, at det er et problem for dig. Der kan være mange årsager til, at du ikke kan få rejsning, og det er svært præcist at svare på hvorfor, eller om du er blevet impotent, men rejsningsproblemer er ofte et forbigående problem, især når man er ung. Jeg tænker ikke, at du er blevet impotent, så her kommer nogle råd, som kan hjælpe dig med at få rejsning igen, så du kan nyde onani/sex.

Det er forskelligt fra person til person, hvad man tænder på. Det kan ændre sig igennem hele livet, og man kan opdage nye ting, som sætter gang i ens seksuelle lyst. Måske har du brug for at gå lidt på opdagelse og finde ny inspiration og noget nyt, som tænder dig. Hvis du ofte onanerer på den samme måde, kan det let blive kedeligt, og din rejsning kan udeblive. I så fald kan du lede efter nye måder at stimulere dig selv på. Du kan læse lidt om det her.

Din rejsning kan også være påvirket af, hvordan du har det.  Hvis du er bekymret eller stresset kan sexlysten være lav, bl.a. fordi det være svært at slippe tankerne og være i nuet og i kroppen. Hvis du oplever dét, kan det hjælpe at bruge lidt tid på at trække vejret dybt og få sluppet de tanker, som står i vejen for lysten, inden du går igang med at onanere. Det kan også hjælpe at tale med nogen om, hvordan du har det, så du kan få det bedre.

De sidste jeg vil anbefale dig er at lave knibeøvelser. Selvom det ikke lyder så sexet, er det sundt for både mænd og kvinder, og uanset om man har rejsningsproblemer eller ej. At styrke muskulaturen i underlivet kan give en stærkere rejsning, som holder i længere tid og kraftigere orgasmer. Det er super nemt, og kan gøres hvor som helst uden nogen hjælpemidler. Du kan finde nogle øvelser lige her

Jeg håber, at du kan bruge mine forslag, og at du får styr på din rejsning igen. Hvis problemet fortsætter og intet hjælper, tænker jeg, at det er en god idé at søge læge.

De bedste hilsner

Jeanette

Jeanettes billede
Jeanette fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program