Kæreste

brevkassespørgsmål

Kæreste

brevkassespørgsmål af
Sigrid
14 år
Oprettet 4 år 5 måneder siden

Det er forsi at jeg drømte om min kæreste i nat, jeg drømte vi snavede det er ikke så meget det men det der er problemet er at to dage før vi blev kærester drømte jeg det skete og det skete to dage efter. Som sagt drømte jeg at mig og min kæreste snavede men jeg er ikke klar endnu, skal jeg blive bekymret eller hvordan for jeg flipper meget Ud lige nu, (lidt info) mig og min kæreste har været sammen i lidt over 5 måneder

Svar: 

Hej med dig Sigrid!

Det lyder rigtig dejligt med en kæreste, men jeg kan også godt forstå, at det måske nogle gange kan betyde, at man står i nogle situationer, som man ikke er klar til. Hvis man gør det, så er altid okay at sige nej. Så hvis du ikke er klar til at snave med din kæreste, og du en dag føler, at det er den vej, som det går, så er det helt okay at stoppe og sige, at du ikke har lyst. Man skal aldrig føle sig presset til at gøre noget, som man ikke er klar til, og en god kæreste vil forstå og respektere det, hvis du siger, at du ikke er klar. 

Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål, og at det kan give dig lidt ro i maven. Ellers er du altid velkommen her i brevkassen igen eller til at kigge forbi vores 1-1 chat. 

De bedste hilsner

Amanda

Amandas billede
Amanda fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program