Barbering

brevkassespørgsmål

Barbering

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Jeg vil gerne begynde at barbere mig dernede, men jeg ved ikke hvordan man gør. Jeg synes simplethen også bare det er for pinligt at snakke med min mor om det.. 

Svar: 

Kære pige

Jeg kan godt forstå, at det kan være pinligt at snakke med mor om intimbarbering. Det kan være en meget privat sag, og der er forskellige holdninger og præferecer til hår på kroppen og på de intime områder. Nogle mennesker foretrækker at være glatbarberede, andre kan nøjes med at trimme området, mens nogle efterlader intrimområdet ubarberet. Det er helt op til dig, hvad du har det bedst med. 

Her kommer lidt råd til intimbarbering:

Først er det vigtigt, at du altid bruger en ren skraber, som kun er forbeholdt intimområdet (så du har en anden skraber eventuelle andre steder). På den måde undgår du røde knopper og irritation. Nogle foretrækker at bruge en skraber til mænd, da der ofte er flere blade på, og fordi det giver en tættere barbering.

For det andet er det vigtigt, at varme huden op under varmt vand, inden du starter barberingen. Det gør hårene blødere og nemmere at barbere. Inden du bruger skraberen, er det også vigtigt med noget smørelse. Det kan være barberskum eller barbergel, nogle bruger også balsam som smørelse. Husk altid at barbere MED hårene. 

Slutteligt er det vigtigt at smøre området ind efter barbering, så du undgår irritation. Her kan du fx bruge duftfri kokosolie eller babyolie. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar. 

Venlig hilsen

Lucia

Luchias billede
Lucia fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program