Så skal der gruppechattes!

blogindlæg

Så skal der gruppechattes!

Skrevet af
UNGBRUS
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Kære alle,

I september måned kører Projekt BRUS gruppechat hver torsdag aften kl 18-21 her på Cyberhus. Projekt BRUS henvender sig til børn og unge, der er vokset op i familier præget af alkoholproblemer. I hver chat deltager en gæsterådgiver, som enten har personlig eller faglig erfaring med emnet. Hver chat har et forskelligt tema, og programmet for de enkelte chats ser således ud:

Torsdag d. 5/9 er temaet "Den anden forælders ansvar" og Anne, der selv er vokset op i en familie, hvor alkohol har fyldt for meget, deltager som gæsterådgiver.

Torsdag d. 12/9 er temaet "At fortælle hemmeligheden til andre". Katrine, der er vokset op med en mor, der drak for meget, og har skrevet en bog om sin opvækst, deltager som gæsterådgiver.

Torsdag d. 19/9 er temaet "Triggerpunkter" - altså de ting i hverdagen, som virkelig kan gøre én sur og irriteret, når mor eller far drikker. Sebastian, der selv er vokset op i en familie, hvor alkohol har fyldt for meget, deltager som gæsterådgiver.

Torsdag d. 26/9 er temaet "At være forælder for sine forældre", hvor Elisa, der er behandler i BRUS, deltager som gæsterådgiver. 

Vi håber på at se jer til nogle gode chats, om noget af det, der kan være rigtig svært, når far eller mor drikker.

Mange hilsner,

Projekt BRUS

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program