Inden du selv stiller et spørgsmål

 

Tandlægebrevkassen svarer kun på udvalgte spørgsmål

OBS: Tandlægebrevkassen modtager så mange spørgsmål, at vi ikke kan give alle svar. Du kan derfor ikke være sikker på at få svar, hvis du stiller et spørgsmål til tandlægen. 

For at så mange som muligt alligevel kan få hjælp, har vi fundet frem til de spørgsmål vi oftest modtager omkring tænder, og samlet dem i en oversigt, som du kan finde her

Mine tænder

brevkassespørgsmål

Mine tænder

brevkassespørgsmål af
Anonymt
12 år
Oprettet 4 år 8 måneder siden

Min tand vosker rigtig langsomt jeg tabte min ene tand til fastalavn og den er ikke engang halvejs ude, og min anden tand tabte jeg sidste måned den er heller ik vokset ud. Hvad skal jeg gøre

Svar: 

Hej

Tak for dit spørgsmål. Jeg kan godt forstå, at det kan være irriterende at tænderne ikke følges helt ad. Men der er faktisk ikke noget du selv kan gøre for at få den manglende tand til at vokse hurtigere frem. Tanden bestemmer selv, hvor hurtigt den vil vokse.

Du kan dog gøre een ting: du kan gå over til din tandlæge og spørge. Der kan jo være noget i vejen, som gør at tanden har svært ved at vokse frem. Så måske er det en god ide at få en tandlæge til at mærke på din kæbe eller at tage et røntgenbillede for at se, om der er noget i vejen. Så kan du få svar på det - og måske er der noget, der kan gøres alligevel.

Held og lykke med at finde ud af det

Niels, tandlæge

nielshansens billede
Niels fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program