For stram

brevkassespørgsmål

For stram

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 4 år 8 måneder siden

Hvad gør man hvis man er for stram, så den ikke kan komme ind? Jeg tror selv jeg er ret stram, men jeg er bange for at den ikke kan komme ind. Jeg er egentlig jomfru, men jeg tør ikke engang stikke en finger ind..

Svar: 

Kære pige

Når man som pige onanerer, er det vigtigt at kunne være helt afslappet og give sig selv tid og ro. Det gør, at man også kan slappe af i underlivet, så man ikke spænder op. Hvis man spænder op, kan det nemlig komme til at gøre ondt. Når piger bliver seksuelt ophidsede, så bliver de våde i skeden, som gør det nemmere for både en finger eller en penis at kunne trænge ind. Det er også vigtigt, at du kan føle dig tryg med den partner, som du gerne vil have sex med. Det kan også hjælpe dig til at slappe af, når I skal have sex. 

Det kan være en god ide, at du lærer din krop og dit underliv godt at kende, inden du har sex første gang. Du kan fx eksperimentere med at røre ved dig selv omkring skamlæberne eller på klitoris, og når du er klar, kan du stikke en finger op. Tag det i dit eget tempo, og mærk efter, hvad der føles godt. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar.

Venlig hilsen

Lucia

Luchias billede
Lucia fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program