Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 4 år 9 måneder siden

Min ex / gamle godevenner synes jeg er irriternde men jeg kan ik få ud af hende hvorfor hvordan kan jeg spørg ind og få relevante svar. 

 

Skal loge siges det galt 1 måned efter vi slog op

 

Svar: 

Hej med dig,

Øv, det lyder som en frustrerende situation du står i. Det virker ret tarveligt, at hun ikke vil fortælle dig, hvorfor hun synes du er irriterende - især når nu du spørger hende direkte. Men måske er det hendes måde at vise, at hun har brug for lidt afstand fra dig, efter I har slået op.

Når man som kærester går fra hinanden, er der ofte mange følelser forbundet med det - både positive og negative. Og det gælder, uanset om man var enige om, at man ikke skulle være kærester længere, eller om det kun var den enes beslutning. Derfor er det meget naturligt, at man kan have brug for at tage afstand fra hinanden i en periode.

Jeg tror det bedste du kan gøre, er at give din ex lidt tid til at komme sig over bruddet. Skab noget afstand til hende og lad hende være i en periode. I den tid kan du prøve at tale med hendes veninder om, om de ved hvorfor hun synes du er irriterende, eller du kan tale med dine venner om, hvad de tænker. Når du så mærker, at hun er ved at være klar til at I kan nærme jer hinanden igen, kan du begynde at tale direkte med hende. Måske mærker du, at hun ikke længere synes du er irriterende, netop fordi hun har fået tid til at bearbejde bruddet. Det kan også være, at hun stadig synes du er irriterende, men nu er mere klar til at fortælle om hvorfor. For som du selv er inde på, så kan du kun få et reelt svar, hvis du spørger hende. Men hun er formentlig mere villig til at svare, hvis du viser respekt og omsorg over for hendes behov, ved netop at give hende tid og lade hende være i en periode.

Jeg håber du kan bruge svaret, og ønsker dig alt det bedste!

Mange hilsner,

Siv

Sivs billede
Siv fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program