Problemer

brevkassespørgsmål

Problemer

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 4 år 9 måneder siden

Hej jeg er en 13 årig pige som skal til og i 7 kl.

Men der er det jeg har en ex.... Ja og kan stadig li ham men er i tvivl om han kan li mig.... Min mor siger at jeg skal komme lidt videre og finde en ny...... 

Så mine spørgsmål er hvordan finder jeg en ny eller hvad skal jeg gøre for at finde ud af om ham den gamle stadig kan li mig eller hvad....

Hjælp tak... KH 13 årig 

Svar: 

Hej du

Det med ex´er kan godt være lidt svært. 
Det kan godt være din mor har ret, og at du skal finde en anden? Men det er jo vigtigt at det er dig der tager den beslutning. Så mærk lige efter, hvad det er du brænder for. Hvis du kan mærke at du stadig har følelser for ham, kan du jo overveje at fortælle ham det, og så se hvad der sker. Hvis han også stadig har følelser for dig, kan det være han viser det eller siger det, hvis du fortæller hvordan du har det. 

Hvis du kan mærke det er bedre for dig at komme videre, er det selvfølgelig også en mulighed. Det er umuligt at sige hvordan du finder en ny kæreste, for det er så forskelligt fra person til person, og fra gang til gang. Hvordan blev du kærester med din ex? Kunne du mon finde en ny kæreste på samme måde? Måske er der en i din klasse du synes er sød? Det kan også være at du interesserer dig for et eller andet særligt, og kan bruge det som en vej til at finde en ny kæreste. Går du f.eks til sport, hvor du kunne møde nogen? 

I første omgang skal du nok lige finde ud af hvad du helst vil. Om du vil satse på din ex, eller om du skal på jagt efter en ny ;)

Held og lykke med det - Tanja

Tanjas billede
Tanja fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program