Pigen

brevkassespørgsmål

Pigen

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 4 år 9 måneder siden

Jeg de forelsket i den her pige og jeg synes hun er simpelthen så sød men jeg synes det svært at få kontakt med hende, hun er så sygt sød og lækker hvad skal jeg gøre

Svar: 

Hej med dig.

Det lyder virkelig dejligt, at du er blevet forelsket, og at pigen du er blevet forelsket i, er vildt sød og lækker. Når man er forelsket, kan det føles som om, at hele ens krop er fyldt op med sommerfugle, og det er både virkelig rart, men det kan også være lidt mærkeligt. Forelskelse kan også være forvirrende, fordi det kan være svært at finde ud af, om pigen du er forelsket i, også er vild med dig. Jeg vil komme med et par råd til, hvad du kan gøre, for at komme i kontakt med pigen som du er forelsket i.

Det kan være en rigtig god start at smile meget til hende, for så sender du positive signaler om, at du er interesseret. Det kan i det hele taget være en god ide, at sende hende signaler om, at du synes, at hun er sød. Det kan du eksempelvis gøre ved at give hende lidt ekstra opmærksomhed, behandle hende rigtig sødt og grine hvis hun siger noget sjovt. Så kan det være, at hun vil opfange dine signaler, og så kan det også være, at du kan mærke, om hun også er vild med dig, hvis hun sender nogle af de samme signaler.

Hvis du synes, at det er svært at snakke med pigen, som du er forelsket i, kan du også prøve at skrive til hende. Du kan sende hende en besked, og for eksempel spørge ind til noget omkring skolen eller om hendes fritidsinteresser. På den måde bliver isen ligesom brudt, og så kan I få mulighed for, at snakke om alt muligt andet også. Herefter kan du måske prøve at sende nogle lidt søde og 'flirtende' beskeder til hende. Du kan også prøve at snakke med nogle af dine venner eller veninder fra skolen om, hvordan du har det med hende her pigen. Måske kan de se, om hun også er vild med dig. Nogle gange kan ens venner eller veninder nemlig se nogle ting eller signaler, som man måske ikke selv har lagt mærke til.

Jeg håber, at mine råd kan hjælpe dig lidt på vej, og så krydser jeg fingre for, at det kommer til at gå rigtig godt med hende – og at hun er ligeså vild med dig, som du er med hende!

Mange hilsner fra

Gro.

Gros billede
Gro fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program