Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Mathilde
13 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

nogle gange når piger onanere kan det gøre ondt hvorfor? 

Svar: 

Hej Mathilde

Tusind tak for dit spørgsmål. Jeg tror rigtig mange piger går rundt med samme spørgsmål som dig, så derfor er det super godt, at du skriver her i brevkassen, så andre også kan blive klogere på emnet.

Du spørger hvorfor, det nogle gange kan gøre ondt, når piger onanerer, og det kan der være flere grunde til. En af grundene kan være, at man kommer til at trykke for hårdt, hvis man eksempelvis bruger sin finger eller en hård genstand til at røre ved sig selv på og omkring klitoris. Det kan også være, at man kommer til at føre sin finger for hårdt/hurtigt op i skeden, så det føles ubehageligt.

En anden grund kan være, at man ikke er helt afslappet. Når man glemmer at slappe af, så kan det være svært at blive ordenligt tændt, og man kan komme til at spænde, så det er svært at føre noget op i skeden. Det kan føles rigtig ubehageligt, og hvis det sker, så kan det være, at man skal prøve at gå lidt langsommere frem, kærtegne sig selv lidt mere eller måske prøve at onanere på en helt ny måde.

Onani handler nemlig om, at gøre noget som føles rart, men nogle gange skal man prøve lidt forskelligt før, man finder frem til de måder, der føles bedst for én selv. Hvis du har lyst kan du læse lidt om onani for piger i artiklen her, som er skrevet af Cyberhus. I artiklen kan du finde inspiration til forskelliger måder at onanere på som pige.

Jeg håber du har fået svar på dit spørgsmål, og ellers er du altid velkommen til at skrive igen, eller tage et smut forbi Cyberhus' en-til-en chat.

De bedste hilsner

Maren

Marens billede
Maren fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program