Overscoring eller underscoring? HJÆÆÆÆLP

forumspørgsmål

Overscoring eller underscoring? HJÆÆÆÆLP

forumspørgsmål af
Silke P
15 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

Hej alle

Jeg er kærester med jorderens sødste fyr og for den sags skyld også sjoveste. 

Jeg elsker ham - og hans selskab er noget af det bedste. Vi kan snakke om alt!

Men når det kommer til udseende så er han en ret spinkel fyr, hvilket nok gør mig lidt af en overfladisk pige at skrive, for han får også en masse tilbud fra piger og skriver en masse med piger. Men på en eller anden måde er jeg bange for at mine veninder synes, at han er for tynd. Jeg ved godt, at dette bunder i mindrevækskomplekser at skrive dette. Men jeg er en super sporty pige selv og har selv nogle ordentlige lårbasser. Han har en KÆMPE problem med det selv, og træner en hel del for at få det væk - så jeg kan ligesom ikke tilade mig at tænke disse tanker.

Jeg ved godt, at han kan score det bedre med hans personlighed. Jeg er bare i tvivl om en overscoring ikke behøver at nøjes med udseendet. Fordi hvis det afhænger af personligheden også, så har jeg klart overscoret! Jeg er bare usikker på om jeg er dum at lade mig genere af hans krop, som er spinkel. Det er jo ikke fordi jeg har et problem med det, men fordi jeg er bange for, hvad andre tænker. Han er nemlig lækker nok foruden lige hans spinkelhed. Han har et super lækkert ansigt!! 

Hilsen den overfladiske pige - som skal vide, at hun har overscoret i lange baner...

Kommentarer

Man kan ikke finde nogen som er helt perfekt, det vil altid være noget man ikke bryder sig om.

Hvis du overvejer ikke at være sammen med ham, fordi andre synes han er for tynd, er det nok heller ikke så seriøst, så tænkt dig godt om. 

188

Kærlighed er ikke en konkurrence, hvor det handler om at score "så højt som muligt" eller "overscore". Kærlighed handler om at finde en man elsker og som elsker dig tilbage. En som du har det godt sammen med og som du også kan tænde på.

Så drop alle tanker om "overscoring" eller "underscoring" eller hvad andre tænker om ham og fokuser på, hvad du føler, når du er sammen med ham. Føles det rigtigt, så er du i det rigtige forhold :-)

150

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program