Hvordan skal jeg spørge hende

brevkassespørgsmål

Hvordan skal jeg spørge hende

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

Hej

Jeg har længe gerne ville have sex med en pige... men ved ikke hvordan jeg skal spørge hinde om det. 

Hjælp pls

 

kh mig

Svar: 

Hey Anonym

Tror mange drenge på din alder brænder efter at have sex, så tænker dine tanker er ret almindelige. 

Som jeg forstår dig, så er der en bestemt pige, som du gerne vil have sex med, men du er i tvivl om hvordan du skal spørge? Ja, det er jo et rigtig godt spørgsmål. Mennesker er forskellige, og derfor findes der heller ikke en enkelt, eller rigtig måde at spørge på. 

Hvor godt kender du den her pige? Er i kærester, venner, eller ved hun slet ikke hvem du er? Jeg tænker det er afgørende for hvordan du starter en snak med hende.
Hvis I er kærester, ved du allerede at hun har følelser for dig, og så tænker jeg sagntes det kan være en mulighed at spørge rimelig direkte ind til om hvad hun tænker om sex. Nu ved jeg ikke hvor gammel den her pige er, men jeg går ud fra at hun er på samme alder som dig? I jeres alder er det som sagt helt naturligt at tænke på sex, eller have lyst til sex. Men for de fleste unge er 14 år stadig ret tidligt, så i stedet for at spørge direkte om hun vil have sex, kunne det måske være bedre at spørge ind til hvad hun tænker om sex. Om hun har tænkt over hvornår hun ville prøve sex. Når du er blevet klogere på hvad hun tænker, kan I jo begynde at snakke om, om det så skal være jer der skal have sex sammen, på et eller andet tidspunkt. 

Hvis I ikke er kærester, men venner ved du også at hun holder af dig, men så skal du måske nærmere starte ud med at finde ud af om hun har andre følelser for dig end blot som ven? 

Og hvis hun ikke ved hvem du er, eller at I kun kender hinanden ganske lidt, så bør du nok stille tanken om sex, med den her pige, på pause, og så fokusere på hvordan du lærer hende bedre at kende. 

Mange hilsner 
Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program