MIn mor drikker

brevkassespørgsmål

MIn mor drikker

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

Min mor har drukket alt den tid jeg kan huske. Sådan er det bare. Nu gider jeg blot ikke længer at holde sammen på vores lille familie. Jeg vil væk og det kan ikke gå hurtigt nok. Hvor går jeg hen og får hjælp til det? Vi har det så dårlig herhjemme at der må være nogel som kan hjælpe mig med at komme væk. Vil gerne på efterskole eller sådan noget. Bare det er langt væk fra min mor! 

Svar: 

Hej

Tak fordi du er så modig at skrive til brevkassen.

Alkohol-problemer i en familie er en stor belastning for børn. Ofte sker der det, at børnene kommer til at tage et alt for stort ansvar i familien. Det lyder på dig, som om du også tager et alt for stort ansvar for at få det hele til at hænge sammen i jeres familie. I Tønder Kommune er der et tilbud der hedder Care4you, som er et tilbud til børn af misbrugere. Der kan du få gratis/anonyme samtaler med en behandler, som ved en masse om, hvilke konsekvenser det har for børn, når forældre drikker. Hos Care4you kan de også hjælpe dig med at få kontakt til andre i kommunen, hvis der er andet hjælp der skal til. Du kan kontakte Care4you på tlf. nr 29742971 - Mai eller 20141384 - Tommy.

Håber at du kan bruge svaret. Og husk at du også altid er velkommen til at skrive i Tønder-chatten som er åben hver mandag fra kl. 15.30-17.30 :-)

Med venlig hilsen Mai

 

TønderMais billede
Mai - Ungerådgiver fra Tønder kommune har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program