Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med den her pige.

forumspørgsmål

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med den her pige.

forumspørgsmål af
Alec
14 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

Hej

jeg er en dreng på ca 14-15 år, som ikke ved hvad jeg skal gøre

okay så jeg har den er køreste som jeg rigtig rigtig godt kan lide, men der ikke er så fedt er at hun er så populær. hun snakker rigitig godt med andre drenge og det er også fint nok, men det der ikke er så fedt er at den her ene dreng næsten hele tiden kommer hen og rør ved hende, han kilder hende og slår hende for sjov hvis i forstår det. altså han sådan lægger hende ned på jorden og det ser ud til at hun synes det er rigtigt sjovt.

nu ved jeg ikke om det fordi jeg er underlig eller fordi det normalt, men jeg har det virkelig virkelig dårligt med det og er ret jaloux. I skolen er han næsten hele tiden henne ved hende og rører ved hende og det

mig og hende er sammen ca en gang i ugen og lidt sammen i skolen i nogle af frikvarterene, men ham her er næsten henne ved hende hvert evige eneste frikvarter og når jeg ser det skynder jeg mig at gå for jeg bliver næsten helt ked af det

her idag skulle mig og pigen være sammen hjemme hos hende, men i sidste frikvarter inden vi fik fri lagde han hende ned og det og så tog hende op på armene spådan hvor han har venstre arm under knæene og højre på ryggen så hun ligger i hans arme, og så tager han hende og lægger hende på et bord og begynder sådan at kilde hende og alt og så kravler han hen oven på hende og der fik jeg det virkeligt dårligt for jeg sad på den anden side af rummet og snakkede med en af mine makkere. jeg blev rigtig dårlig over det og havde virkelig ikke lyst til at være sammen med hende så jeg aflyste vores aftale og skrev ikke hvorfor.

det her sker ca hver eneste dag og ham og hende er mere sammen end jeg er med hende.

jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. jeg har ikke fortalt hende at jeg har det sådet for jeg vil ikke have at hun skal synes jeg er tøset eller få hende til at lade vær med at gøre alt det med ham hvis hun gerne vil jo.

efter skole skrev hun så til mig hvorfor jeg havde aflyst og jeg blev ved med at skrive at jeg ikke kunne fortælle det

455

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program