onani

brevkassespørgsmål

onani

brevkassespørgsmål af
Kathrine
12 år
Oprettet 5 år 2 uger siden

Hej cyberhus

jeg er pige 12 og elsker at onanere men er blevet træt af at bruge fingre så ville hører om der var andet man kunne bruge håber der kommer en masse forskellige ting frem man kan bruge 

hilsen Kathrine

Svar: 

Hej Kathrine.

Du fortæller, at du elsker at onanere, men at du er blevet træt af, at bruge fingrene til at onanere med. Det lyder som om, at du er ved at lære dig selv rigtig godt at kende. Jeg tror, at der er mange som oplever at have perioder, hvor onani kan blive lidt ensformigt, og måske også lidt kedeligt i længden for nogen.

Du spørger, om der er andet end fingrene, som man kan bruge til at onanere med. Det er lidt svært at give dig nogle helt konkrete råd til, hvad du ellers kan bruge, fordi at onani er meget individuelt. Det vil altså sige, at det er meget forskelligt fra person til person, hvad man godt kan lide. Det som du er blevet træt af lige nu, kan være en god oplevelse for andre, og omvendt.

I den her artikel fra Cyberhus omkring onani for piger, er der nogle gode generelle råd og idéer omkring onani, som du måske kan bruge? Artiklen er i hvert fald god at læse til at få et overblik og lidt inspiration. Du kan også prøve at google dig lidt frem, så kan du helt sikkert finde en masse forskellige guides og ideer. 

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar.

De bedste hilsner

Gro

Gros billede
Gro fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program