Tegner folk - er det forkert?

forumspørgsmål

Tegner folk - er det forkert?

forumspørgsmål af
Tegneren
14 år
Oprettet 5 år 3 uger siden

Er det mærkeligt eller forkert at jeg godt kan lide at tegne folk jeg kender. Tegner tit folk om det så er en person jeg ikke bryder mig om men som jeg stadig syntes er interessante at tegne. Deres persoblighed, ansigtstræk, måske i en situatio jeg ikke ser dem i tit eller lignende.

Tegnede engang en ven og tilfældigvis fandt hun ud af det (det er ikke fordi jeg sådan holder det hemmeligt) og hun blev sån ret ’wtf’ og forvirret. Er det klamt at jeg tegner folk? Skal jeg lade være med det? Vil også rigtig gerne i fremtiden lægge det op på en blog eller noget men må man overhovedet det hvis man kan se det er dem på billederne?

Kommentarer

Hej med dig, altså jeg syns da ikke, det er forkert at tegne folk uanset om det så er nogen du kender eller ikke kender eller kendte mennesker. Hvis du syns, de her personer er spændene, så er det jo sådan det er. 

Det minder mig faktisk om en gyser serie, jeg så, hvor der i 2. sæson er en, som er god til at tegne, og han tegner alle omkring ham i virkelig voldelige og blodige situationer. 

Men fortsæt bare med det. :D 

292

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program