Hvordan onanere i udenfor?

forumspørgsmål

Hvordan onanere i udenfor?

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 5 år 4 uger siden

Hvor onanere i henne udenfor og hvad tidspunkt på døgnet, og hvordan gør i det så det er diskret?

og hvad gør i af sæden? Tænker ikke man kan være så diskret hvis man spermer ud på jorden?

Piger i må også gerne komme med ideer og tricks til hvordan i gør det

Kommentarer

Jeg vil foreslå dig at gøre det på et tidspunkt på døgnet hvor der ikke er så mange mennesker udenfor, incase du skulle blive opdaget. For at gøre det endnu mere diskret kan du evt. gemme dig bag noget feks. busk eller skur.

Du kan evt. prøve at spærme et skjult sted feks. i en busk eller andet sted men ikke lige vil kigge. Ellers kan du hælde noget vand ud over det, eller gemme det under blade.

271

Nu har jeg aldrig gjort det udenfor mere, men det kommer jo ikke til at ske noget ved at det rammer jorden, og folk lægger nok ikke mærke til det. Men som sagt af en anden person, gøre det et sted hvor du ikke bliver opdaget hvis det virkelig skal være udenfor.

267

Du er ikke den eneste jeg har også gjort det. Jeg gjore det i en tæt bevoksed skov lidt væk fra nogen huse og så fyret jeg den af. Og der spærm jeg har over det hele og kunne stønne fridt uden nogen hørte mig.

249

Jeg er 17 år og elsker at spille pik udenfor og har gjort det i mange år. Jeg havde et sted i en skov jeg spillede pik. Uanset hvornår jeg var der var der aldrig nogen. Så jeg begyndte at spille pik nøgen. Men en dag kom et ældre ægtepar forbi. Jeg tog hurtigt tøjet på og de lod som ingenting. Jeg er også blevet taget på fersk gerning en anden gang, der ikke var så pinlig. Så længe du er diskret og det tydeligvis er et uheld hvis du bliver taget i det er folk ligeglade og det er mest pinligt for dig.

Jeg spærmer altid på jorden. Aldrig på fliser eller bænke. Det er bare for klamt. 

287

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program