bh?

brevkassespørgsmål

bh?

brevkassespørgsmål af
hmm
12 år
Oprettet 5 år 1 måned siden

Så ja, mine bryster begyndte med at vokse da jeg var ni år gammel, nu er der jo så gået 3,5 år og de er begyndt at hoppe en lille smule når jeg går, ikke specielt meget men lidt. Jeg gad godt at have en bh, men jeg ved ikke om jeg er klar, og så ved jeg heller ikke lige hvordan jeg skal sige det til min mor. Kan i måske hjælpe med nogle råd og de der ting? Tusind tak på forhånd. 

Svar: 

Kære du.

Mange tak for dit spørgsmål her i brevkassen.

Jeg kan godt forstå dine tanker omkring brugen af BH, og at det kan være vanskeligt at vide, hvornår man er klar til at bruge sådan en. Man kan måske starte med at bruge en slags sports-BH, hvis man ikke er klar til at bruge en almindelig BH endnu.

De fleste der bruger en BH, gør det fordi at det kan være med til at støtte brysterne, så de ikke hopper for meget, når man bevæger sig. Mange synes, at det er pinligt og flovt at skulle spørge ens forældre omkring ting, der har noget at gøre med kroppen og dens udvikling. Det kan være, at det kan hjælpe dig at tænke på, at din mor selv har været igennem den samme udvikling, som dig selv. Hun vil derfor nok sagtens kunne forstå, at du godt kunne tænke dig at bruge BH. Samtidig vil det måske være nemmere for din mor at forstå det, hvis du fortæller hende, at du synes, at det kan være træls, at dine bryster hopper lidt, når du går. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar, ellers er du altid velkommen til at skrive herind igen eller på vores 1-1 chat

De bedste hilsner

Cecilie

Cecilies billede
Cecilie har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program