tids til at flytte hjemmefra

forumspørgsmål

tids til at flytte hjemmefra

forumspørgsmål af
Mikkel
19 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

hej unge

jeg er 19 og har endelig sprungt ud i at flytte hjemmefra.

jeg vil høre om i har nogle gode tips, specielt til økonomi og mad, da det slet ikke er noget jeg har erfaring med

jeg har fundet denne side med tilbud - kender i nogen der er bedre??? jeg synes den er lidt træls pga de mange reklamer

https://tilbudmaskine.dk

hjælp modtages meget gerne tak

Kommentarer

Jeg flyttede også hjemmefra som 19-årig. Er du på SU eller arbejder du?

Jeg er vegetar og det er mega billigt, kød er nok det dyreste man bruger penge på når det kommer til mad så for mig giver det mening ikke at spise det. Der er en app der hedder etilbudsavis som jeg bruger meget. Derudover køber jeg ikke rigtigt nye ting og prøver på at finde alt genbrugt enten på den blå avis eller i genbrug . Jeg synes også sådan nogle fund gør ens hjem og garderobe meget mere personlig fordi man ikke følger trends men mere hvad man selv synes ser pænt ud. 

der er også en app der hedder "Mad  skal spises" som viser al det mad der er sat ned i pris fordi det er ved at blive dårligt rundt om i forskellige supermarkeder. hvis du føler dig ektra fancy en dag og vil gerne have mad udefra kan du tjekke appen "Too good to go" ud, jeg elsker den!

170

Man kan sagtens stadigvæk spise kød til billige penge. Man skal bare vide hvor man skal kigge. Det jeg gør er at jeg køber store mængder ad gangen og fryse det ned. For eksempel kan du finde 4,2 kg kyllingebryst til 199,- i [url=https://www.kimbino.dk/bilka/tilbud-fra-lordag-20-04-2019/] bilka tilbudsavis [/url]. Det er 47,38,- pr. kg., hvilket er rigtig billigt.

175

Hej med dig.

Det er efterhånden mange år siden, at jeg flyttede hjemmefra, men jeg kan da sagtens huske, hvad jeg gjorde rigtigt, og hvilke ting der kunne være mere gennemtænkt.

Herunder kommer mine bedste tips til dig:

- Lav en ugentlig madplan og køb kun ind én gang om ugen

- Hold dig fra dyre forbrugslån

- Tag en tur i IKEA (de har ALT til acceptable priser)

- Få hjælp af venner og familie til flytningen 

Derudover kan du med god grund kigge efter gode studierabatter, såfremt du er studerende. Ifølge https://www.digitalafbetaling.dk/studiekort-rabat/ vil du kunne spare mange tusinde kroner på bl.a. møbler, bøger, elektronik og tøj med et studiekort.

Held og lykke med det hele. 

82

Hej Mikkel,

Der findes mange forskellige hjemmesider til at finde gode tilbud online. Den side du henviser til er vidst kun til at finde tilbudsaviser.

Du kan prøve at besøge https://tilbudskongen.dk/ hvis du vil finde tilbud og gode priser på møbler eller andet til din nye bolig. Det kan også være en idé at tjekke DBA (Den blå avis), hvis du vil finde nogen billige brugte møbler. Derudover er det da også værd at anbefale Pricerunner til at sammenligne priser på specifikke produkter.

Derudover bruger jeg indimellem en smart app der hedder eTilbudsavis hvor du kan søge efter tilbud. Du kan søge på ALT. Appen finder så tilbud i nærheden af dig. Du vælger selv hvor langt væk butikkerne ligger. Den finder tilbudene fra tilbudsaviser :)

56

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program