neglebidning

forumspørgsmål

neglebidning

forumspørgsmål af
Klara
13 år
Oprettet 5 år 1 måned siden

hej alle. Jeg er en pige på 13 år og jeg har et problem. Jeg bider negle. Jeg har gjordt det lige så længe jeg kan huske. Det er ikke fordi mine negle er forfærdelige korte, men korte nok til at jeg syntes se er grimme. Det jeg gerne vil have hjælp til er hvordan jeg stopper, jeg har prøvet rigtig mange ting Fx. at smører hvidløgs-saft på mine negle. Jeg stoppede på et tidspunkt i 3-4 måneder og de var blevet ret lange (syntes jeg selv) Men jeg starter bare altid igen. Jeg vil selvfølgelig gerne stoppe inden min konfirmation som er i maj. Men jeg er løbet tør for ideer. derfor vil jeg gerne hører om i har nogle gode ideer til hvordan man stopper? Og om i selv har prøvet at bide negle og så er stoppet, og hvordan i stoppede?  På forhånd tak :)

Kommentarer

Hej Klara,

På apoteket og andre steder, kan du købe et produkt der hedder "Go Negl". Det er lidt samme idé som det med at smøre hvidløgs-saft på dine negle, men det holder nok noget længere og smager noget værre. Det kunne du måske prøve?

202

Mange tak:)

209

Jeg bed også negle men begyndte at lægge pæn nejlelak, så havde jeg ikke lyst til at ødelægge den ved at pille i den eller bide i den og så gik det over :D

227

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program