Ornani...

forumspørgsmål

Ornani...

forumspørgsmål af
Simon
15 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Jeg er en fyr som nogengange stikker en finger eller ting som et sterin op i røven når jeg ornanerer...

jeg har kun været sammen med piger, og er så vidt jeg ved ikke til fyre. 

Er der andre der har det som mig?

Kommentarer

Jeg er en pige, men jeg ved, at det ikke har noget med homoseksualitet at gøre at du kan lide at få noget op i numsen. Det er fordi du har en prostata. 

 

145

tak for svar :)

jeg kender ikke prostata, men vil læse om det på google..

145

Hej Simon,

Da jeg var yngre eksperimenterede jeg også med dette. Det er helt okay og sundt at eksperimentere og det betyder ikke at du er til det ene eller andet køn udfra hvordan du har det med den følelse du får når du gør hvad du gør.

Jeg kan forstå at tankerne kommer da der er så meget fokus på at når man er homoseksuel så sker sex på den måde, men der er også mange fyre i verdenen som blot nyder at få det gjort også. Grunden til det er at mændenes G-punkt (kan du google dig frem til hvis du vil) findes deroppe og det skulle siges at være rart at det bliver trykket på. Det er ikke for alle, men der helt sikkert mange der har eksperimenteret med det, også uden at sige noget om det til nogen.

Om du er til det ene eller andet køn handler mere om, hvorvidt du finder personen af det køn tiltrækkende end det handler om den måde du synes om onani / sex.

155

Selv om jeg er pige synes jeg sagtens jeg kan kommentere det. tror ikke det har noget at gøre med om du er til det ene eller andet. alle, også piger, har mange nerveceller omkring endetarmsåbningen og kan godt li at blive rørt der. Det er et meget følsomt sted og kan spille en stor rolle ved sex. Jeg ville godt nok ikke bryde om om at få et sterinlys op i numsen men kan godt li at få en lillefinger op og blive masseret. Så tror bestemt ikke det har noget at gøre med at du skulle være til fyre. Er 15

146

hej..

tak for jeres svar.... jeg var slet ikke klar over at der var noget der hedder prostata... jeg har nu læst lidt om det på google, og det passer 100% med hvordan jeg har det... :)

til dig der lige har svaret... jeg kan godt bruge et stearin lys, men foretrækker også selv at jeg bruger en finger, eller håndtaget på en hårbørste (som ikke bruges til andet)

jeg tror ikke der er andre af mine venner der gør sådan, så det er en godt at høre, at der også er andre som mig....

151

Har det på samme måde

 

150

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program