Emma

forumspørgsmål

Emma

forumspørgsmål af
Emma
15 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

nogen med plejsøsken her inde jeg fået en plej lillebror på 8 år som konstant græder eller skal sidde op ved mine forældre hvordan er jers forhold ?

Kommentarer

Jeg har ikke selv plejesøskende men har tænkt over at jeg måske vil adobtere børn når jeg bliver ældre.

Nu når din nye lillebror er plejebarn betyder det jo at hans forældre ikke kan tage sig ordenligt af ham. Det må være hårdt for ham i så mange år at skulle leve uden den tryghed og omsorg du har fået imens du er vokset op. Jeg er rigtig glad for din lillebrors vejne at han har fået et sted hvor han føler sig tryg til at græde ud.

Jeg synes du skal tale med dine forældre at du savner deres opmærksomhed og om de ikke kan være mere opmærsomme på ogsp at give dig mere plads.

211

jeg får det jeg skal ha Alså tid med dem osv men syntes det svært at komme ind til ham ved godt han 8 og alt er nyt men vil stadig gerne kunne hygge med ham at han tør gi mig et kram eller vil snakke med mig eller hold mig i hånden til skole at jeg kan lave nogen lege om det biler kilde leg osv bare han åbner lidt op  det enste jeg kan er at få smile på hans løber når jeg synger og spiller guitar der har jeg hans  fulde opmærksomhed 

221

Din interesse i ham er dejligt at høre :) jeg tror bare du skal blive ved med at være dig selv overfor ham og vise din interesse. Mine lillebrødre er biologiske men jeg har også haft svært ved at komme ind på dem. kun den ælste som nu er 13 er begyndt at ville kramme mig. Drenge er nok lidt anderledes end piger når det kommer til hvordan man er søskende (det går selvfølgelig også an på hvordan man er som person) Drenge vil slås og tumle rundt, mens piger vil holde i hånden og snakke. Når i bliver ældre vil aldersforskellen også føles mindre. Jeg begyndte først at have et godt forhold til min storebror da jeg var 18 og han 24(han har dog også haft mange problemer og har været bange for ham igennem min barndom). og nu som 19-årig først er begyndt at komme ordenligt ud af det med min 13-årige bror :) 

204

Hej jeg plejbarn du bare gi mere tid det nemlig svær 

220

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program