spiseforstyrelse

brevkassespørgsmål

spiseforstyrelse

brevkassespørgsmål af
majken
13 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

hej jeg er 13 år og jeg er bange for jeg har spisefortyrelse 

hvordan ved man at man har spiseforsyrelse?

spiser intet

Svar: 

Hej Majken

Godt du skriver når du er bange for om du har en spiseforstyrrelse. 

Når du slet ikke spiser noget, er det i hvert fald tydeligt at noget ikke helt fungerer så godt. Der kan selvfølgelig være mange forskellige grunde til at man ikke spiser. I forhold til spiseforstyrrelser vil man ofte opleve at de her problemer med at spise, følges ad med nogel svære tanker. Det kan være tanker om at man er for tyk, eller at man ikke er god nok som man er. Er det mon tanker du kan genkende? Hvis du kan kunne det godt være en spiseforstyrrelse eller nogle af de samme tanker som man har, når man har en spiseforstyrrelse. 

Jeg tænker du har truffet en rigtig godt valg ved at skrive og spørge, og jeg synes du skal overveje at undersøge det her nærmere. På den måde tager du nemlig både dig selv og den bekymring du har alvorligt.
Næste skridt kunne være at kontakte LMS, hvor de ved rigtig meget om spiseforstyrrelser. Man kan sagtens kontakte dem, også selv om man ikke er sikker på at man har en spiseforstyrrelse. De kender rigtig meget til de tanker der fylder indeni, og de ting der sker, når man er ved at udvikle en spiseforstyrrelse. De har flere forskellige muligheder for hjælp, og flere af dem er helt anonyme, ligesom brevkassen her. Du kan læse mere om den hjælp de kan give her

Som sagt er det så got at du skriver, for så kan du blive klogere på hvad det er der sker, og hvordan du kan få det bedre. Jeg håber du vil søge videre for jeg er sikker på at du kan finde ud af hvad det her handler om, og jeg er også sikker på at du kan få det bedre. 

Gode hilsner Susan

Susans billede
Susan fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program