Jaloux

forumspørgsmål

Jaloux

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej jeg er en pige som lavede noget sexuelt i sommerferien med min bedste ven vi havde ikke rigtig noget sammen, men vi udforskede bare lidt med finger og hj. Han havde en bedste ven som jeg begyndte flirte med, og vi begyndte skrive lidt sexuelt, løj og sagde jeg aldrig havde lavet noget med nogle. Men da jeg virkelig begyndte at for rigtig følser for ham fortalte jeg sandheden om det jeg lavede noget med hans bedste ven i sommerferien.

Siden da har han været jaloux når jeg fx bare skulle i byen med ham eller når vi skriver sammen, bliver han så jaloux for han er bange for vi kommer til lave noget, og han kan ikke lide vi er bedste venner, men problemmet er jeg ikke gider droppe min bedste ven for vi har det jo godt sammen, men hader at min kæreste går rundt og har det så dårlig med det.  Vi har snakket rigtig meget om det og prøvet lytte på hindanden, men intet virker!

hvad skal jeg gøre? 

 

 

Kommentarer

Hej,

Det lyder som om du er blevet lidt ramt af, at du til at begynde med løj overfor din kæreste. Det er nok en del af problemet, fordi din kæreste måske tænker på om du mon taler helt sandt, når du siger at du ikke har følelser for din bedste ven eller ikke har lyst til at lave noget seksuelt med ham igen. For han ved jo, at du før har løjet.

Jeg ved godt det er unfair, fordi I ikke var kærester endnu dengang du løj for ham, og at du så snart du virkelig fik stærke følelser for ham, fortalte ham sandheden. Men det er måske alligevel den løgn, der spøger lidt stadig. Der tænker jeg det er vigtigt at forklare ham, at jeres forhold var et andet sted dengang og at du i dag aldrig ville lyve for ham og at han kan stole 100% på dig.

Når det er sagt - det kan aldrig blive dit ansvar at løse din kærestes jalousiproblem. For jalousien er i sidste ende din kærestes problem - og det er vigtig at han indser det. Det er ham der skal arbejde med sig selv og ikke dig der skal lave dit liv om for at please ham. Så længe du er tro mod din kæreste og ikke har noget kørende med din bedste ven, så skal du også have lov til at bevare venskabet.

Så lyt til din kæreste, tal med ham, men bliv ved med at stå fast på at det altså er ham der må arbejde med sine følelser snarere end at det er dig der skal ændre din vennekreds :-)

174

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program