Cutting og forældre

forumspørgsmål

Cutting og forældre

forumspørgsmål af
Nicoline
12 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hey.... Jeg har lige et problem som jeg har svært ved at tale om så derfor ved ingen det men jeg cutter og har gjort det i cirka 1 år nu men det er på grund af mine forældre de siger altid at jeg skal fortælle dem hvis der er noget men når jeg gør det siger de bare "amen det passer ikke" ,"hvor er det latterligt" eller "stop så det gider jeg ikke høre på" jeg har INGEN jeg kan snakke med og slet ikke mine forældre hvad gør jeg?? Det lyder ikke af så meget men det er virkeligt slemt for mig da jeg har mange problemer i skole, her hjemme osv 

Kommentarer

Hej Nicoline!

Det gør mig altid ked af det, når jeg hører om nogen der cutter. Jeg synes det er synd at du har det så dårligt, at du føler den eneste udvej for dine frustrationer er at skære i dig selv. Jeg håber inderligt du kan få det bedre snart og kan holde op med at skade dig selv.

Det er enormt trist, at du ikke føler at dine forældre lytter til dig og prøver at forstå de problemer du tumler med. For selvfølgelig har du brug for nogle at dele dine frustrationer og problemer med! Det lyder heller ikke som om du har nogle tætte venner, du kan dele dine problemer med?

Du er ihvertfald meget velkommen til at beskrive dine problemer her - jeg vil ihvertfald gerne lytte til dig og prøve at hjælpe dig så godt jeg kan!

De bedste ønsker herfra!

171

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program