Onani?

brevkassespørgsmål

Onani?

brevkassespørgsmål af
Julie
13 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej, jeg er en pige på 13, snart 14. 

Jeg er begyndt at onanere, og jeg syntes det er blevet lidt kedeligt, at bare bruge fingeren. Har prøvet at gøre det i badet, meN det hjælper ik rigtigt. Så jeg vil bare spørge om i har nogle gode råd, eller sjove måder at onanere? Og måske udforske sig selv:) Jeg håber i kan hjælpe.

Svar: 

Hej Julie

Det lyder som om du er godt igang med at lære dig selv og de ting du tænder på bedre at kende. Det der med at man kan have perioder, hvor onani bliver lidt kedeligt, tænker jeg mange kan genkende. 

Nu spørger du om idéer til andre former for onani. Det er svært at give dig nogle bestemte råd, fordi det her med onani er så forskelligt fra person til person. Det du lige nu synes er kedeligt, kan være den vildeste oplevelse for en anden. Men i den her artikel fra Cyberhus, er der nogle generelle råd og idéer som måske kan bruges? Du kan også prøve at google lidt, så kan du finde masser af guides og forslag. 

Husk at onani, er noget der kræver tålmodighed og tid. Tålmodighed når det ikke lige fungerer som man ønsker, og god tid til at udforske og opdage nye muligheder. 

God fornøjelse med det - Tanja

Tanjas billede
Tanja fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program