Forelskelse

forumspørgsmål

Forelskelse

forumspørgsmål af
Olivia
11 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej, Olivia her! Jeg er 11 år og går i 5 klasse. Jeg er forelsket i en dreng, lad os kalde ham Jacob (da jeg ikke vil sige hans rigtige navn). Jeg synes at Jacob er så mega cute. Jeg er virkelig bange for at fortælle ham det, da jeg ikke vil ødelægge vores venskab (hvis han siger at han ikke er forelsket i mig). Har en lille fornemmelse at han måske også er forelsket i mig, er bare slet ikke sikker. Hvad skal jeg gøre? Hvordan skal jeg fortælle ham det? Hjælp mig!

Kommentarer

Hej Olivia,

I kærlighed gælder det, at hvis man ikke satser lidt, så får man heller ikke noget igen. Jeg kan godt forstå, at du er bange for at ødelægge jeres venskab, men hvis du virkelig er forelsket i ham, så skal du nok også være villig til at løbe en risiko, hvis du gerne vil have, at I skal blive mere end venner.

Jeg tænker du kan prøve at bruge så meget (alene)tid sammen med ham som muligt - fx efter skole. Og ja så kunne du jo prøve at fortælle ham en dag I er sammen, hvordan du har det med ham? Det lyder som om der skulle være gode chancer for, at han også godt kan lide dig :-)

254

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program