Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Hej BK

Jeg var til nytårsfest ved en masse af mine forædres venner. Det var ca 3 timer væk fra hvor jeg normalt bor.  Jeg havde ikke mødt nogen af dem før. Der kom også en dreng ca på min alder. Vi havde det sjovt sammen selvom han var den lidt stille type. Vi blev Snapchat venner og skriver lidt sammen. Jeg kan ret godt lide ham selvom vi kun var sammen i en dag.  Jeg ved ikke om han kan lide mig som ven eller som mere end det. Please hjælp mig ved ikke hvad jegvskal gøre

Svar: 

Hej Anonym

Det lyder som en dejlig fyr du har mødt, og det er skønt at I skriver sammen nu. Det der med at vide, hvad den anden tænker og føler er ret svært, og særligt når man ikke kender hinanden så godt. 
Men det lyder som om han også havde en god aften, og når han skriver med dig, er der i hvert fald noget interesse fra hans side. 

Du kunne jo overveje at spørge om I skal være sammen igen på et tidspunkt? Hvis han svarer ja, er han jo tydeligt meget interesseret i dig, og så er du blevet en smule klogere. Jeg ved godt i bor 3 timer fra hinanden, men det kan altid løses, hvis det skal. Særligt når jeres forældre kender hinanden, kunne der være gode muligheder. 

Hvis han vil mødes ved du selvfølgelig stadig ikke om han er interesseret i dig som ven, eller mere end det. Men så kan du lære ham bedre at kende, og på den måde blive klogere. Hvis han siger nej til at mødes, kunne det godt være et tegn på at han ikke har lyst til at investere så meget tid i jeres forhold, og så er han nok"bare" en snapchat-ven lige nu. 

Held og lykke med det 
Maya 

Mayas billede
Maya fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program