Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Lianna
21 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

kære brevkasse. 

Jeg ved kkke om det er normalt - men når jeg har været sammen med min kæreste, eller selv ornarere får jeg det virkelig dårligt efterfølgende (ondt l maven, kvalme & feber agtigt). Jeg bliver også træt efterfølgende. Derud over, kan jeg have rigtig svært ved at holde på vandet de efterfølgende dage, jeg tør ikke helt ta’ til læge med det, fordi jeg ikke føler for undersøgelse Down there. Det har endelig stået på længe (som i tre-fire år) og har et barn - så burde jo ikke være så ”forskrækket“ af en læge sku’ undersøge mig. Alligvel er det ved at være lidt et problem for mig. 

jeg fik fjernet min galdeblærer, efter det blev det helt slemt med maven. Håber I vil hjælpe! :( 

Svar: 

Kære du

Mange tak for dit spørgsmål. Det lyder meget ubehageligt og ikke som noget du bare skal gå rundt med. Jeg har desværre ingen god og nem forklaring på dine problemer, men sex skal være dejligt for begge parter og ikke noget, der invaliderer dig flere dage bagefter. Jeg vil på det stærkeste anbefale dig at gå til lægen, det kræver svar på flere spørgsmål og en undersøgelse, for at hjælpe dig videre.

Lægen er vant til at kvinder, unge som gamle, kan have det svært med gynækologisk undersøgelse, de ser på kvinder forneden - måske ikke dagligt, men flere gange ugentligt. Lægen er der for at hjælpe dig, så du kan få det bedre. 

Jeg håber, at du kommer til lægen, da det er næste skridt til at få det bedre.

 

Med venlig hilsen

 

Eva

 

 

Evas billede
Eva fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program