Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Julius
13 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Hej cyberhus har meget lyst til at have sex men mangler partner pigerne i min klasse har ikke lyst hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hey Julius

Når man er 13 år er det bare helt almindeligt at have vildt meget lyst til sex. Nogle gange kan det næsten fylde så meget at man ikke kan være i sin krop af lyst. 

Men som du også har fundet ud af, kan der være stor forskel på lyst og så at have sex. Jeg tror faktisk at de fleste på 13-14 år har det fuldstændig ligesom dig. Alligevel er det faktisk kun 1 ud af 5 der har sex før de fylder 15. For man skal jo lige finde nogen der også har lyst, og også lige føle sig rigtig klar. For selv om lysten til sex, kan fylde helt vildt, så kan det godt være lidt kompliceret de første gange man skal være helt intim med et andet menneske første gang.
Så selv om de fleste har vildt meget lyst, som 13-14 årige, så er de fleste nok først klar, når de bliver lidt ældre. 

Jeg kan ikke give dig nogle bestemte råd, til hvordan du finder nogen at have sex med. Langt de fleste unge som skriver herind i Cyberhus fortæller at de gerne vil have deres første gang med én de føler sig tryg ved, og er rigtig glad for. For de fleste er det nok en kæreste. Det med at finde en tilfældig, er nok ikke noget der lykkes for så mange. Så vær dig selv, og prøv at kigge efter en pige, som du kunne tænke dig at lære rigtig godt at kende. En du kunne udvikle følelser for. For hvis hun så også udvikler følelser for dig, kan det jo være at det med sex, kommer helt af sig selv. 

Mange hilsner 
Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program