Onanere

forumspørgsmål

Onanere

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 5 måneder siden

Hejsa allesammen!
Jeg har det kæmpe problem at jeg simpelhen ikke kan få orgasme!!! Jeg har prøvet alt, stikke fingeren op, gulerod, kneppe en pude osv... hvad kan jeg gøre?

Kommentarer

tag en bruser og stikke den op i dig, du skal nok sidde ned og der går lidt tid men det er enormt dejligt når det sker

326

tag et bruse hovedet ind i din fisse og tænd så for vandet det er dejlig

 

57

Jeg er helt enig. Jeg er 15 og begyndte selv på den måde da jeg havde læst om det. Men du skal ikke prøve at fremtvinge en orgasme, så går det tit ikke. lad den komme til dig. Bad først almindeligt og bliv dejlig varm og afslappet. Tag så bruseren ned og brus dig i skede og numse. Der skal lidt pres på vandet. Jeg kan altså godt stående men ellers sid på hug som hun skriver hende ovenfor. Giv dig god tid. Jeg gør det gerne når jeg er alene hjemme for ellers klager min mor bare over jeg bruger for lang tid. Der kan også risikere at komme lyde. Så arbejd stille og roligt med bruseren, på et tidspunkt kan du ikke undgå at komme og du er ikke i tvivl! Held og lykke med det!

340

Ok tak, men skal jeg proppe håndbruseren op i min skede?

335

Nej, nej. Alt afhængig af hvor meget kraft der er på strålen holder du den bare ca. 10-20 cm fra klitten og bruser ind på klitten (og måske numsehullet). Prøv dig frem hvordan det virker bedst. Men hav tålmodighed og lad vandet virke. Det skal nok komme.

293

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program