Min mødom??

forumspørgsmål

Min mødom??

forumspørgsmål af
Olivia
16 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Hej alle jer mennesker
Nu skal høre... Jeg har et arbejde, og har sådan ca. Arbejdet i Netto i omkring de 3-6 måneder nu. Sagen er den, at jeg har Kollegaer.. og der er den her fyr på ca. 18 (skal lige sige at jeg er 16,5 år gammel). Han er viiiildt sød, og FLOT! Han snakker tit med mig i mine pauser og også når jeg sætter vare på plads. Han tager selv intiativ i at snakke med mig, og vi kan også finde på at drille hinanden (altså forskrække hinanden og den slags). Vi griner meget sammen, og kan tale om alt mellem himmel og jord - også om kærester, sex og den slags. Jeg bliver ved med at have de her sex drømme og tanker om og med ham. Jeg føler han er den rette til at tage min mødom.. og jeg føler mig tryg i hans selskab.
Mit spørgsmål er: hvordan fortæller jeg ham om det? Skal jeg fortælle ham det? Hvordan siger man “jeg har valgt dig til at tage min mødom?”, er bange for han vil grine af mig og han vil nok ikke tage det seriøst.

Det skal lige siges:
1- han har en kæreste
2- Han stopper på sit arbejde, da han skal tage et sapatår (staves). Og derfor tænker jeg også at nu hvor jeg aldrig kommer til at se ham igen, vil det være det helt rigtige valg

Kommentarer

Han ville blive glad hvis du fortalte ham det. Du skal nok snakke ind til sex, og så give ham nogle komplimenter inden og så til sidst sige at du godt ku med ham. Han ville ikke grine, det tror jeg ingen drenge vil. Jeg ville heller ikke, ville bare synes det er mega fedt og sødt.

158

Personligt ville jeg selv syntes det var vildt respektløst af pigen, især hvis hun vidste jeg havde en kæreste.

- Konklution, lad vær med at sige det til ham. Det kommer bare til at skade jeres forhold, (især da han har en kæreste)=

168

Du skal slet ikke gøre noget som helst da han har en kæreste. Tænk lige om. At bolle ved siden af kan altså skade en person rigtig meget. Især piger fordi det er jo for det meste drenge der gør det.

173

Jeg er bestemt ikke nogen engel og jeg kan da også godt forstå dig. Det er en helt naturlig ting at være liderlig. Jeg synes også det er ok at ha en bolleven. Men, men, men... ikke hvis han har en kæreste!!! Det kan næsten ikke undgå at ende galt på den ene eller anden måde. enten bliver du eller han eller kæresten ulykkelig for kneppe er jo ikke bare lige noget man gør og noget der går sporløs hen over en. Så jeg synes oprigtigt at du skal lade være! Bare min mening.

143

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program