Hvad skal jeg gøre??

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre??

brevkassespørgsmål af
Marlene
13 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Hejsa brevkasse Jeg er en pige på 13 Næsten 14 Og jeg vil gerne prøve at slikke fisse men hvad skal jeg gøre vis jeg ikke er lesbisk og har en kæreste i forveje???

Svar: 

Hej med dig

Det er helt normalt at være nysgerrig på at prøve forskellige seksuelle ting, uanset om man er heteroseksuel (til det andet køn), homoseksuel (til sit eget køn) eller andet, og jeg tænker at det vigtige er at man mærker efter sine egne grænser. Samtidig er det vigtigt at man, hvis man er i et forhold, er ærlig omkring hvordan man har det, og laver en aftale med sin kæreste, fremfor bare at gøre noget. Så derfor tænker jeg at du, først og fremmest, skal være ærlig med din kæreste. 

Derudover så tænker jeg også at du måske skal prøve at være tålmodig. Du er stadig meget ung, og der er ingen grund til at du haster ud og prøver alting af. De fleste har deres første gang, når de er 16 år, og det er, som sagt, meget normalt at afprøve forskellige ting, for at se hvad man er glad for. 

Så der er altså ikke noget galt med dig, fordi du er nysgerrig på at prøve hvordan det er at slikke fisse - eller sagt på en pænere måde, at have en lesbisk oplevelse. Men jeg vil anbefale dig at du venter til du er blevet ældre, og at du sørger for at være ærlig med din kæreste omkring hvordan du har det. 

Jeg håber du kan bruge mit svar.

Venlig hilsen Signe

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program