Jag har skrevet inden men hjelp

forumspørgsmål

Jag har skrevet inden men hjelp

forumspørgsmål af
Karla
13 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Hej jag har skrevet inden men i forstod ikke helt og jag har stadigvæk et problem
jag er en pige på 13 år
Jag har været kærester med en i klassen over mig og jag gik i 6 klasse.. men 7 nu
Men han skrev till mig på Snapchat og vi blev kærester, jag kende ham ikke så godt men han var sød og gik på min skole!
Vi møtes i en park og det eneste vi sage till hinanden "Hej! Hvodan har du det? " vi havede skrevet meget inden så der var ikke så meget att sige!
Og bagefter tungekysede vi Jag kunde ikke så godt lide det men vi møtes nogle gange efter skole og han rørde vid mine børster og havede hænderne nede på min rumpe! Jag blev mer og mer vill med ham og kunde lide det vi gjorde!!
Vi er ikke kærester længer men han har kontaktet mig igen og han vill ha sex med mig jag vill også det men ved ikke helt ! Jag er moden af min aller og har udforsket mig om i forstår!!!!
Vi ser hinanden vær dag og har haft øjenkontakt mange gange men ikke snakket kun om de grubeopgave! Jag kan lide ham og vill have sex!
Vad syndes i jag skal gøre ???? ❤️❤️

Tak på forhånd

Kommentarer

Hej jeg er en pige og har selv gjorde det for tidligt og kom til at fortrydde det :( Det viste sig, at det ikke var sådan som jeg troede. Heldigvis har jeg en mor der forstår mig og hun forklarede mig, at kroppen når den er 13-16 ikke er helt moden endnu og op i hovedet heller ikke for at kunne forstå det virkelige sex og mærke det gode af det som når er man lidt ældre. Derfor bliver man tit skuffet efter, Især hvis det er en dreng der presser lidt på. Det er bedre at fortsætte at udforske sig selv lidt. Da jeg gjorde det senere efter jeg var 16 kunne jeg bedre lide sex og fik jævnligt orgasmer. Det gjorde jeg ikke før. Så min råd - ødelæg ikke det for sig. Vent lidt så få du meget mere ud af sex end du kan tro. Og de der drenge som presser på uden engagn at elske en pige kan godt gå og bruge en falsk fisse. Du er meget mere værd. Du er værd en, der kommer og vil elske dig for den du er og ikke bare fordi du siger ja til sex meget hurtigt. Så vil I to få meget mere ud af sex når kærlighed og tillid er der. Tror mig, Jeg har brand fingrene på det nogle gange. Men nu fandt jeg ud af det og siger aldrig Ja før jeg er helt sikker det er den rigtige person for mig som værdsætter mig o elsker. Alt det bedste til dig og håber det hele ordner sig

385

Okej tak det var dejligt att høre din mening! jag tror heller ikke jag gør det føler mig klar men ikke med den person! Mit problem er bare der er ikke nogen der kan lide mig eller vill være kærester ! Mens et må komme med tiden ! ❤️ Men tak

339

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program